Tuhy ali dota, lol, minecraft (custom i realm), fortnite, wow, apex, pubg, SoT… nisu imali ovakve probleme. Kako nisu navikli? Naveo si dvije Blizzard igre i ja trecu.

Nitko ne govori da nece biti fixano, ali trenutno izgleda lose i samim time su i Steam ocjene losije.

Osim toga @foggy fuck you, ti si me dovukao u ovu temu 😁

chono Fortnite je imao ogromnih problema 2018-2020 na početku svake sezone. Dosta puta bi se dogodilo da bih ja preko PS-a uspio ući, a frendovi na PC-u bi zapeli čitav dan na loginu. Znam da sada cjepidlačim, ali ipak su postojali problemi u nekom trenutku na svim platformama u pojedinim igrama. Ako se ovo Helldiversima nastavi još par dana onda je već riječ o ozbiljnijem problemu kojeg PC, a bome ni PS nikada do sada nisu imali.

sandidam u nekom trenutku da, plasiranje novog sadrzaja (sezone), maintenance, ispad i slicno. Pisemo o izlasku, ova igra je stara par dana, dajte joj vremena. Steam je takav, navikli su da radi i sada bombaju negativom. Nema potrebe ni nazivati cijeli community pickama, ali bitno da je chono problem, jer se ne citaju postovi

Previše si puta započinjao da bi te se shvatilo ikako drugačije.

Idemo sad natrag na temu. Tko igra neka piše, a ako netko ima potrebu pisat o bilo čemu osim o igranju Helldiversa 2, ima diskusija od članaka koliko hoćete, ili otvorite novu

Fenix ok, onda bi zamolio da me se shvati tocno kako pisem, onako kako me se citira 🤷‍♂️ odoh iz ove teme, jer me igra ne zanima

Po meni je rješenje da se igra otkaže za PC i igračima vrate novci. Sony je naučio lekciju da ne izdaje igre na PC-u. 🤷‍♂️

Igra prije uru, trazio 10 min igrace naslo mi 1og lika… Idalje mi pise da je 0 helldivera online i opet nevidim tude misije. A sad sam na tezini suicide mision neda mi se igrat nista lakse a solo je jednostavno pretesko 😞

Tako da ako nema ekipe necu vise ni palit dok nefixaju…

E i da malo se nadovezem na gameplay, trebaju balansirat puske jer koliko ja vidim nema previse smisla koristit ista osim Railgun (obavezno) sacmu braker (obicnu) i za sidearm onaj uzi. Sve ostalo je puno losije i na vecim tezinama useless…

• [deleted]

• Uređivano

somethingwrong malo radi, malo ne radi Ha-Ha-Ha

upravo su editali patch notes:

Iako meni je sad naslo game s matchmakingom, prvi put nakon tjedan dana

Dan 2 - nakon 45min čekanja i dalje nisam uspio ući u igru. Tragikomedija. Sutra pokušaj 3 😂

Poslije 19h po našem vremenu je čekaonica. Od 8 ujutro do popodne sam igrao bez ikakvih problema.

• [deleted]

• Uređivano

sandidam ako ne udes nakon 5-10 minuta samo ugasi i probaj ponovo, meni ja tako uvijek nakon 10-15 min uslo.

Inace nakoj updatea mi ne rade adaptivni trigeri, ne znam je joystick otisao ili je do igre. Nisam jos probao na drugom. I cini mi se da je performance malo losiji

Jel se ja tripujem ili posle ovog updejta ide intro playstation studios logo i oni njihovi znakovi a mislim da to pre nije bilo…..ili ja nesto brkam.

Svakako postoji sansa da je ovo sledeca kupovina.