Iskreno nisam još najbolje skužio te passeve. Pa ja sam iz premium i običnog uzimao s onim in-game kreditima? Tj. drugim kreditima se nemože ni kupiti? A ti super krediti ilitiga valutu koju možeš kupovat preko storea je samo za one armore?

@Brijac Prošli je funkcionirao tako da šibaš po tim planetima koji su random generated s raznim uvjetima. Svaki put se "vodi rat" ugl event koji traje određeno vrijeme gdje igrači uspješnim obavljanjem misija pridones da rat dobiješ, ako failaju kreće sve iznova, ako uspiju onda se aktivira boss koji je time limited da ga se riješi i tim pobjedi trenutna rasa protiv koje se boriš. Kad riješiš sve rase ( u prvom 3 ) igra rola kredite i to je ajmo reći "endgame". Prepostavljam da je tako i sad u drugom. Naravno opet sve kreće iznova i tako u krug, ali čar igre leži u otključavanju opreme, isprobavanja različitih taktika i uopće igranja igre.

Nebih baš rekao da je bezumno napucavanje s obzirom da si namjerno mekan i trom, pa igra baš traži jako kordinirano i timsko igranje, puno više nego neke druge igre koje se ističu kao timske i taktičke.

• [deleted]

• Uređivano

member Iskreno nisam još najbolje skužio te passeve. Pa ja sam iz premium i običnog uzimao s onim in-game kreditima? Tj. drugim kreditima se nemože ni kupiti? A ti super krediti ilitiga valutu koju možeš kupovat preko storea je samo za one armore?

Ti si vjerojatno uzeo onaj super citizen edition pa si dobio u njemu ovaj premium warbond

Inace kosta 1000 super creditsa, koje mozes kupit u shopu ali ih takoder mozes i grindad po misijama.

medalje se koriste za otkljucavanje stvari unutar tih warbondova a njih dobijes tako sto rijesavas misije i questove

[deleted]

Da uzeo sam tu ediciju, mislio sam da to da samo onaj status, armor i jednu puskicu. A brzo to ide, brže idu ti krediti nego oni za upgrade broda za cooldownove i slično.

Zarazno i solo a kako li ce tek bit u squadu.

Kretanje je vrhunsko, nije arkadno govno, svidja mi se posebno i recoil u igri. A ovo sta si ti tuhy izjavija da nema dodge ne mogu evo jos doc sebi, pa nije ti ovo dark souls bogte 😄 dodge ovde bi bija skroz suvisan. Ova max payne šema sa bacanjem i skidanjem zohara iz lezeceg polozaja im je odlicna i dovoljna za izbjec neke situacije

Ako čučneš u dubokom snijegu možeš napraviti grudu i pogoditi prijatelja Ha-Ha-Ha Sakupio sam nekih 30 medalja i kupio bolju pušku iz warbonda, puno se lakše diše sada pogotovo kad bube znaju biti jako agresivne!

Pao sam pod pritisak ekipe i kupio igru javim dojmove 😂

Twitter Xbotovi si ne mogu pomoći 😂😂 "my part is done" strašno

oce review bombat xbox naslove na ps5?

Metacritic je za gayeve. Steam recenzije su jedino što treba uzeti u obzir pored pouzdanih recenzenata.

Na drugu ruku, mogu vidjeti kako ova zadnja recenzija tj dojam ima smisla, ali dati 0 zbog toga je glupo.

I PS je uveo recenzije koje samo mogu igraci ostavljat koji su kupili igru ovo na meti je vec godinama cista glupost

I PS je uveo recenzije koje samo mogu igraci ostavljat koji su kupili igru ovo na meti je vec godinama cista glupost

Odigrao sam napokon par co op matcheva i igra je fakat zabavna dok radi.

Nadam se da ce sljedeci tjedan rijesit ove matchmaking i crash probleme

O treba ps+ za igranje

E nece ici

escoban A i to je isto upitno koliko je objektivno pogotovo kad se radi o ekskluzivi na PS platformi. Ne kažem da nema objektivnih mišljenja ali su mi Steam recenzije po tom pitanju ipak draže jer je u velikoj većini vremena sve iskazano točno kako je, tipa prije par dana je sve bilo mixed pošto nije radila kako spada a sada je sve više manje na mostly positive jer je jučer izašao patch koji je dosta problema sredilo.

Inače imam nekih 5 sati u igri i vrlo je dobra, ima jako dobar humor i zna biti jako izazovna na momente. Inače mi se igra od kad ju igram samo jednom crashala i to doslovno na kraju prve misije koju sam ikad odigrao Ha-Ha-Ha. Inače radi odlično na PC, 1440p 60+ FPS na max detaljima bez ikakvih AI pomagala. Progress je isto jako zanimljiv no battlepass mi je nekako siromašan pogotovo taj premim warbond. Puške koje možeš dobiti jesu jače ali su dobro izbalansirane. Jedino što bi potencijalno bilo predatorno jest ti kozmetici što se vrte pa ako nemaš dovoljno premium currency-a moraš ili čekati rotaciju (ako ju ima) ili kupiti pravim novcima. Ali za ekipu je super igra, kao skoro i svaka novija co-op i vuče te nazad samo kao da joj fali samo taj dio još nećega, ne mogu opisati. Vjerojatno se budem još uživio kako budem novije stvari otključavao pa ću onda još ponešto napisati.

EDIT: za PC igrače iz nekog razloga igra često jednostavno crasha Discord. Iskreno prvi put mi se ovakvo što desilo sa iti jednom igrom.

Ja sam uspio odigrati oko sat i pol na PS5. Igrao sam co-op s jednim našim forumašem. Neću lagati, vuče na igranje. Napucavanje je sočno, zajebancija dobra, atmosfera super. Jedino mi je dizajn izvanzemaljskih buba mršav i monoton. Otključavanje novih stvari baš zove na još samo jednu partiju. Ne znam koliko ima sadržaja, ali početni dojam je jako pozitivan. Encounteri ovi početni ne traju predugo i to mi paše. Ne znam kako je kasnije.

Evo da još napišem. Sinoć sam malo uletio u game sa Suhym i Blitzom (kerijali me), i iako imam lošu opremu i slab sam, bilo je zabavno. Tek sam vidio kad sam s njima igrao kakav moćan arsenal može igrač imati. @Blitz s kojom puškom si ono rokao i kako se dobije onaj dron sto prži sve? 🤣

Konfuzno mi je iskreno sto treba raditi na onoj mapi u svemirskom brodu i sto je uopće bitno skupljati. Skužio sam da se traže medalje. 😁 moram sjesti kad sin opet ode navečer spavati i malo proučiti.

Igra je u co-opu jako zabavna i izgleda super kad se “naruče” ona tri orbital strikea koja zapale tlo. I dalje mi ostaje kao najveća mana bezvezan dizajn buba. Nisam siguran također koliko ima raznolikosti sto se tiče misija i ciljeva. Čini mi se da se radi o jednom te istom? I da j grind dosta velik da bi se otključale bolje stvari. Opet ću ponoviti, uz sv upitnike koje imam, igra je zabavna. A i napucao sam jednom slučajno @Tuhy i možda mu maznuo item 🤣🤣

Nisam skužio, sve se svakako dijeli između partija ili neke stvari ne? I sto se događa sa stvarima onoga tko je umro? Drugi igrači ih mogu uzeti?

Ono je Breaker shotgun iz veteran ploce, ono di otkljucavas stvari s medaljama, puska je dobra roba skroz, zapali sve zivo, danas cu otkljucat trecu (dominator), mislim da ce ta bit jos jaca. Taj veteran warbond mozes kupit za 1000 onih plavih creditsa. Te creditse imas na svakoj stranici onog prvog warbonda (po 100 na svakoj), a mozes ih nac na mapi cesto, ili ako si budala ka ja kupis s lovom. Nemoj 😄

A taj drone mozes kupit kao stratagem mislim na lvl 10. Nemoj kupovat onog sta puca metke vec cekaj ovoga s laserom, dobar je za przit ove male baje da ne trosis bezveze municiju na njih.

A raznolikost/dizajn neprijatelja se povecava s tezinama, sta je veca to je vise vrsta buba. Na challenge vec bude charger, stalker, na hard bile titan itd, za njih srusit triba stvarno imat dobru opremu. Sad sam kupija cannon i rocket sentry pa cu vidit kakvi su oni protiv njih.

Da, medalje, kredite, materijale, sta ih se skupi u igri svi dobivaju. Kad nekoga ubije ti materijali koje je on nasa padnu pa ih triba pokupit (jako bitno), to je i jedan od in game tipova, pokupi materijale, ima vremena za tugu poslije hah

I pokusaj dnevni challange obavit usput, on daje 15 medalja, jucer je bija za obavit 8 side objectiva, danas je za ubit 400 automatona. Bas sam sad to rjesava, odlicna rasa, vas dobri fajtovi s njima

U moru singleplayer igara koje sam igrao zadnjih godina, dugo nisam igrao neki multiplayer.

Zaboravio sam kako to zabavno moze biti 😂

Sinoc do 3 ujutro napucavanja, smijeha i ni u jednom trenutku nije bilo dosadno.

Uzeo sam onaj jetpack i sad se osjecam kao mandalorian kad skocim preko buba Ha-Ha-Ha