Upravo sam zavrŔio svoj prvi post. Plan je bio 48-72 sati ali stao sam na 44.
Za prvi put sam zadovoljan i sigurno sljedeÄi idem na minimalno 48 a probati Äu potegnuti do 72 sata jer vidim da mogu.
Zadnji obrok mi je bio u ponedjeljak naveÄer u 20.00
Prvih 24 sata mi je bilo dosta lagano. Äak sam nakon posla otiÅ”ao na trening i dobro sam ga odradio iako mi je to bio drugi u dva dana.
Kasnije naveÄer sam zaspao kao mala beba. Nije me lomila glad ali sam bio malo umoran.
Ujutro u 6 kada sam ustao je bilo 36 sati od poÄetka i veÄ sam osjetio veÄi umor.
Kroz dan na poslu sam dobro podnosio glad ali sam bio jako iscrpljen.
S obzirom da sam prvi put postio nisam siguran dali je tako velika iscrpljenost rezultat posta, dva treninga u dva dana, nenormalnih temperatura ili od svega zajedno.
OÄekivao sam da Äu dobiti onaj nalet energije kada tijelo poÄne koristiti tjelesne masti za energiju ali to se nije dogodilo.
Kada kolega vozi na posao iskrca me na rivi a ja imam neÅ”to manje od 100 metara strmog uspona do kuÄe.
Jedva sam se uspeo koliko sam bio iscrpljen.
Vjerujem da bih vratio neÅ”to energije da sam odmarao do sutra i tako bih post produžio i vjerojatno stigao do 72 sata aliā¦
Sutra je na poslu dan isporuke (ludnica) a kasnije sam pozvan na roÅ”tilj koji ne smijem i ne želim propustiti pa sam odluÄio zakljuÄiti post nakon 44 sata.
Definitivno Äu opet postiti i planiram do uvesti kao neÅ”to redovno viÅ”e puta na godinu pa Äak i jednom mjeseÄno.