Evo ja danas na postu nisam niš u kljun stavil. samo vodu ločem. Rekord mog posta bio mi je nešto više od tjedan dana bez hrane prije nekih 8 g. u ljetnim mjesecima. Samo na vodi bio. Nisam uopće osjećao glad.
To sam napravio ne da smršavim ili izbacim otrove već jer sam imao neki problem sa gutanjem i pobojao sam se da to neće potrajat dulje a ja ne hranim se ničim ali ajd bilo oko 8 dana možda dan, dva više.
Imao sam konstantno osjećaj kao da u jednjaku imam neku dlaku ko Alf kad jeo mačke ili čak riblja kost ali ništa od toga. Kod gutanja krute hrane osjećaj se pojačavao i odlučio da ništa ne jedem i taman krepal od gladi. Neka hrana mi je valjda oštetila dio jednjaka.
Moja familija se već zabrinula da nisam pošandrcal kad ne želim jesti ništa i baš sam tad i šutio ni riječi od mene, samo im velim da ne brinu jer momentalno imam problem sa jednjakom. Bio sam bezvoljan i zabrinut zbog toga. Prošlo je i to.
U tih 9,10 dana nisam se razbolio što nisam jeo, već sam neplanirano fino smršavil i reko vauu, dobro mi to došlo.