Sve ću vas banat! I Fenixa! 

Bistric Evo ti suma igre:

https://www.youtube.com/watch?v=nIGCt1aE1K8

Da ja nemogu spavat zbog grafike. Zato igram PoE, Diablo, Minecraft, Pillars of eternity, Cities Skylines, Stronghold.. i to u 2016. godini. De nemoj me etiketirat i trpat u neki imaginarni koš profila koje si ti odredio! Prvi si me prozvao i počeo sa nekim master race sranjima!
Ovo nam nebi trebalo izgledat dobro? A ako mi izgleda dobro, hoces me benat?

Meni izgleda dobro,grafa je dobra,gameplay izgleda perfektno i ima single player,ja zadovoljan.

Eto.igraj te igre, a nemoj ovdje zagadjivati topic svojim patnjama oko downgradea.
Ako nemas reci nista konstruktivno, nemoj ni pisati.

Ja sam te prozvao jer si prvi poceo izigravati zrtvu medjunarodne zavjere. Lijepo se pomiri s time da ova igra nije za tebe, isto kao sto ni Minecraft, Diablo, PoE i Stronghold nisu za mene. Ali ne vidis mene u tim topicima da serem po tim igrama jer mi ne odgovaraju. Zato sto nemam potrebu srati i nemam potrebu iskazivati svoju superiornost nad smrdljivim kezualcima koji unistavaju igre.

Oba dva ste reagirali kako se ne reagira. Downgrade je ocit i to je cinjenica. Da je xyz UBI downgrade i to je cinjenica. Kad smo to rekli, prica je trebala prestat i to je to.

Meni je zao sto sam i ja zaspamao ovaj topic.
Ali stojim iza svega sto sam napisao.

Ubisoft = HDZ

/thread

Eto.igraj te igre, a nemoj ovdje zagadjivati topic svojim patnjama oko downgradea.
Ako nemas reci nista konstruktivno, nemoj ni pisati.

Ja sam te prozvao jer si prvi poceo izigravati zrtvu medjunarodne zavjere. Lijepo se pomiri s time da ova igra nije za tebe, isto kao sto ni Minecraft, Diablo, PoE i Stronghold nisu za mene. Ali ne vidis mene u tim topicima da serem po tim igrama jer mi ne odgovaraju. Zato sto nemam potrebu srati i nemam potrebu iskazivati svoju superiornost nad smrdljivim kezualcima koji unistavaju igre.
Kakva superirornost nad casualcima? Pa ja sam casualac i volim sve tipove igara, nisam ograničen na jedan ili dva žanra. Moji postovi su bili direktno usmjereni na Ubisoft i Division konkretno. U više navrata sam napisao što mi smeta i stojim iza toga.

Sto smo stali? Sad kad smo otvorili temu prestali ste kakit po Ubiju

Zakaj je moj komentar tu zavrsil ne znam :)

Ubisoft je kvazi dev sa sve lošijom reputacijom!  Izlet u MMO "RPG" je pucanj u prazno i kopija Destinya. Ali ako ubace narančastu zraku za legendary item onda dolazim grindat. Stare navike nikad ne umiru!

Kvazi dev sa dobrim igrama,na stranu "downgradeovi",meni je dobra ogromna vecina njihovih igara.

Ma šalim se malo. Dobar je Ubi, samo bi trebali smanjit tempo štampanja jedno te istih igara i više se posvetiti ovakvim novim IPevima.

I ne muljati i petljati. Da me to zanima pratio bi domaću politiku.

Ubisoft je meni test i mjerilo za razumnog, tolerantnog i dosljednog forumaša bez dvostrukih kriterija. I ono najvažnije - spasili su South Park igru...

2 mjeseci kasnije

http://www.thegamingreview.com/9340/2016/03/12/why-ubisoft-are-currently-my-favourite-publisher/

Evo nesto za Buza. )
Kad bolje promislin, ovo je garant on pisao..

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

3 mjeseci kasnije

https://youtu.be/xNter0oEYxc