TITANXIS imaš na FFA kanalu par videa koje sam napravio. Zadnji ti je upravo NFS Underground 2
Moj čejnl - Kristijan
Jedan šorc dok sam kao kit na plaži
Na početku mi nije izgledalo tak visoko a strovaljivao se čitavu vječnost.
Zašto ti je ime kanala Kristijan?
ThaUrban smišljao sam sve i svašta i zaključio da ću stavit svoje ime. I voila.
Bit ću najpoznatiji Kristijan na svijetu. Za jedno 20 god.
- Uređivano
Mogao si sve probati od yakuza stinger, pranyjich do bigboyjohnson ali ri si uzeo kristijan…
Ali ajde barem se nisi nazvao foggy productions :-D
fensisuperstar Ili nedajboze FensiSupetar
Dao sam si malkec truda
U revijalnom tonu ide još jedan:
Bacite oko
Ispraksirao si ovakav tip videa. Podsjeća me na GT2
Fenix sad kad opet pogledam, i mene podsjeća
Referenca za sve mi je bio ovaj video:
Samo što bi dovođenje na tu razinu trebalo još dosta učenja i skilla, al mislim da ću s vremenom to sve pohvatat.
I da kreneš igrat nešt što valja još i gdje ti je kraj
yakuza_stinger nisam takno igru 2 mjeseca
Čak si gorji od mene jer mogu reć Za sebe da me prošla faza gejmanja ali jučer igrao malo DG tek toliko da se prisjetim kak je to.
I da te pitam u kojem videoeditoru radiš te efekte? S tim ujedno želim reći da ak imaš pravi i kvalitetan alat u rukama i njime se znaš služit tad možeš sve i čuda radit
igram ja svako toliko, al na PC-u. A ta igra na koju se referiram je Tsushima - nisam taknuo ima 2 mjeseca. Već sam zaboravio kak igrat.
A sav editing je u Adobe Premiere rađen. Za takve videe sasvim dosta. Možda jednom probam Houdini, al zasad nemam vremena i njeg učit.
Pa nije ti bas Houdini za editing, to je za 3D, modeling, animacije, vfx…
Premiere je i vise nego dovoljan za 90% korisnika, ako hocete besplatno pogledajte i Davinci Resolve koji je prerastao od specijilaziranog softvera za grejding u aplikaciju u kojoj se moze napraviti skoro sve.