Moj čejnl - Kristijan
ThaUrban smišljao sam sve i svašta i zaključio da ću stavit svoje ime. I voila.
Bit ću najpoznatiji Kristijan na svijetu. Za jedno 20 god.
- Uređivano
Mogao si sve probati od yakuza stinger, pranyjich do bigboyjohnson ali ri si uzeo kristijan…
Ali ajde barem se nisi nazvao foggy productions :-D
fensisuperstar Ili nedajboze FensiSupetar
Dao sam si malkec truda
U revijalnom tonu ide još jedan:
Bacite oko
Ispraksirao si ovakav tip videa. Podsjeća me na GT2
Fenix sad kad opet pogledam, i mene podsjeća
Referenca za sve mi je bio ovaj video:
Samo što bi dovođenje na tu razinu trebalo još dosta učenja i skilla, al mislim da ću s vremenom to sve pohvatat.
I da kreneš igrat nešt što valja još i gdje ti je kraj
yakuza_stinger nisam takno igru 2 mjeseca
Čak si gorji od mene jer mogu reć Za sebe da me prošla faza gejmanja ali jučer igrao malo DG tek toliko da se prisjetim kak je to.
I da te pitam u kojem videoeditoru radiš te efekte? S tim ujedno želim reći da ak imaš pravi i kvalitetan alat u rukama i njime se znaš služit tad možeš sve i čuda radit
igram ja svako toliko, al na PC-u. A ta igra na koju se referiram je Tsushima - nisam taknuo ima 2 mjeseca. Već sam zaboravio kak igrat.
A sav editing je u Adobe Premiere rađen. Za takve videe sasvim dosta. Možda jednom probam Houdini, al zasad nemam vremena i njeg učit.
Pa nije ti bas Houdini za editing, to je za 3D, modeling, animacije, vfx…
Premiere je i vise nego dovoljan za 90% korisnika, ako hocete besplatno pogledajte i Davinci Resolve koji je prerastao od specijilaziranog softvera za grejding u aplikaciju u kojoj se moze napraviti skoro sve.
- Uređivano
yakuza_stinger ak se referiraš na ono kaj mislim da se referiraš...Iss, nisam takno igru 2 mjeseca već
Pa onda umjesto da dotičeš ove pizdarije s autima, dotakni nešt kvalitetno i radi videje za to
Zajebavam se jel, dobro je da dereš, nadam se da i ženu igraš dovoljno
I više nego dosta za tebe koji želiš ovakve videje radit koji mi se sviđaju odličan alat i za profi. Meni je malo preobilat kao i after effects koji je i raznovrsniji ali ja volim jednostavnije programe sa manje ponuđenog jer ne želim bit ko Alisa u zemlji čudesa. Doduše stvar je navike. Kak sam kažeš treba vrijeme za pohvatat sve.
Houdinija nisam nikad probao.
moschus vidio sam neke 3d modele i efektiće kako se rade u njemu i zaintrigiralo me. Al to velim, kad postanem napredan. Još sam ja na debelom početku. Do prije pol godine nisam znao upalit Premiere kako spada.
Čuo sam i za Davinci Resolve da je dobar, al kad već imam Adobe, onda nemam potrebe za ovim.
@foggy pusti ti moje aute, kad već ne mogu u stvarnosti vozikat po Expressway-u po Tokyu, onda se ovako tješim, . A ženu igram zasad dovoljno, nadam se
@TITANXIS After Effects je jeben za razne efektiće pa onda te iste exportat u Premiere i igrat se. Daju se čuda napravit, samo i to zahtjeva učenja. A ja obično idem nekom metodom da svaki idući video probam nešto dodatno izvest i naučit. Odnosno zadam si koji bi efekt htio, a da ga nisam radio pa ga idem probat implementirat. Nekad i više njih. Da sad idem neke dugačke tutoriale vrtiti, nikad ne bih ništa polovio. Meni je ipak najbolje učit "u hodu"
Nabrzaka napravih novu stranicu: https://kristijanpranjic.com/
S vremenom ću populirat sadržaj. Ak ste voljni, bacite oko. Možete i pročitat blog i nabaciti mišljenje.
yakuza_stinger Čestitke, baš je fluentiš stranica. Sad je lakše i ljepše popratit