Zašto ti je ime kanala Kristijan?
Zašto ti je ime kanala Kristijan?
ThaUrban smišljao sam sve i svašta i zaključio da ću stavit svoje ime. I voila.
Bit ću najpoznatiji Kristijan na svijetu. Za jedno 20 god.
Mogao si sve probati od yakuza stinger, pranyjich do bigboyjohnson ali ri si uzeo kristijan…
Ali ajde barem se nisi nazvao foggy productions :-D
fensisuperstar Ili nedajboze FensiSupetar
Dao sam si malkec truda
U revijalnom tonu ide još jedan:
Bacite oko
Ispraksirao si ovakav tip videa. Podsjeća me na GT2
Fenix sad kad opet pogledam, i mene podsjeća
Referenca za sve mi je bio ovaj video:
Samo što bi dovođenje na tu razinu trebalo još dosta učenja i skilla, al mislim da ću s vremenom to sve pohvatat.
I da kreneš igrat nešt što valja još i gdje ti je kraj
yakuza_stinger nisam takno igru 2 mjeseca
Čak si gorji od mene jer mogu reć Za sebe da me prošla faza gejmanja ali jučer igrao malo DG tek toliko da se prisjetim kak je to.
I da te pitam u kojem videoeditoru radiš te efekte? S tim ujedno želim reći da ak imaš pravi i kvalitetan alat u rukama i njime se znaš služit tad možeš sve i čuda radit
igram ja svako toliko, al na PC-u. A ta igra na koju se referiram je Tsushima - nisam taknuo ima 2 mjeseca. Već sam zaboravio kak igrat.
A sav editing je u Adobe Premiere rađen. Za takve videe sasvim dosta. Možda jednom probam Houdini, al zasad nemam vremena i njeg učit.
Pa nije ti bas Houdini za editing, to je za 3D, modeling, animacije, vfx…
Premiere je i vise nego dovoljan za 90% korisnika, ako hocete besplatno pogledajte i Davinci Resolve koji je prerastao od specijilaziranog softvera za grejding u aplikaciju u kojoj se moze napraviti skoro sve.
yakuza_stinger ak se referiraš na ono kaj mislim da se referiraš...Iss, nisam takno igru 2 mjeseca već
Pa onda umjesto da dotičeš ove pizdarije s autima, dotakni nešt kvalitetno i radi videje za to
Zajebavam se jel, dobro je da dereš, nadam se da i ženu igraš dovoljno
I više nego dosta za tebe koji želiš ovakve videje radit koji mi se sviđaju odličan alat i za profi. Meni je malo preobilat kao i after effects koji je i raznovrsniji ali ja volim jednostavnije programe sa manje ponuđenog jer ne želim bit ko Alisa u zemlji čudesa. Doduše stvar je navike. Kak sam kažeš treba vrijeme za pohvatat sve.
Houdinija nisam nikad probao.
moschus vidio sam neke 3d modele i efektiće kako se rade u njemu i zaintrigiralo me. Al to velim, kad postanem napredan. Još sam ja na debelom početku. Do prije pol godine nisam znao upalit Premiere kako spada.
Čuo sam i za Davinci Resolve da je dobar, al kad već imam Adobe, onda nemam potrebe za ovim.
@foggy pusti ti moje aute, kad već ne mogu u stvarnosti vozikat po Expressway-u po Tokyu, onda se ovako tješim, . A ženu igram zasad dovoljno, nadam se
@TITANXIS After Effects je jeben za razne efektiće pa onda te iste exportat u Premiere i igrat se. Daju se čuda napravit, samo i to zahtjeva učenja. A ja obično idem nekom metodom da svaki idući video probam nešto dodatno izvest i naučit. Odnosno zadam si koji bi efekt htio, a da ga nisam radio pa ga idem probat implementirat. Nekad i više njih. Da sad idem neke dugačke tutoriale vrtiti, nikad ne bih ništa polovio. Meni je ipak najbolje učit "u hodu"
Nabrzaka napravih novu stranicu: https://kristijanpranjic.com/
S vremenom ću populirat sadržaj. Ak ste voljni, bacite oko. Možete i pročitat blog i nabaciti mišljenje.