20 dana kasnije
13 dana kasnije

Fenix sad kad opet pogledam, i mene podsjeća

Referenca za sve mi je bio ovaj video:

Samo što bi dovođenje na tu razinu trebalo još dosta učenja i skilla, al mislim da ću s vremenom to sve pohvatat.

yakuza_stinger nisam takno igru 2 mjeseca

Čak si gorji od mene jer mogu reć Za sebe da me prošla faza gejmanja ali jučer igrao malo DG tek toliko da se prisjetim kak je to. 😥

I da te pitam u kojem videoeditoru radiš te efekte? S tim ujedno želim reći da ak imaš pravi i kvalitetan alat u rukama i njime se znaš služit tad možeš sve i čuda radit 😘

TITANXIS

igram ja svako toliko, al na PC-u. A ta igra na koju se referiram je Tsushima - nisam taknuo ima 2 mjeseca. Već sam zaboravio kak igrat.

A sav editing je u Adobe Premiere rađen. Za takve videe sasvim dosta. Možda jednom probam Houdini, al zasad nemam vremena i njeg učit.

Pa nije ti bas Houdini za editing, to je za 3D, modeling, animacije, vfx…

Premiere je i vise nego dovoljan za 90% korisnika, ako hocete besplatno pogledajte i Davinci Resolve koji je prerastao od specijilaziranog softvera za grejding u aplikaciju u kojoj se moze napraviti skoro sve.

yakuza_stinger ak se referiraš na ono kaj mislim da se referiraš...Iss, nisam takno igru 2 mjeseca već

Pa onda umjesto da dotičeš ove pizdarije s autima, dotakni nešt kvalitetno i radi videje za to 😃

Zajebavam se jel, dobro je da dereš, nadam se da i ženu igraš dovoljno 😃

yakuza_stinger

I više nego dosta za tebe koji želiš ovakve videje radit koji mi se sviđaju odličan alat i za profi. Meni je malo preobilat kao i after effects koji je i raznovrsniji ali ja volim jednostavnije programe sa manje ponuđenog jer ne želim bit ko Alisa u zemlji čudesa. Doduše stvar je navike. Kak sam kažeš treba vrijeme za pohvatat sve.

Houdinija nisam nikad probao.

moschus vidio sam neke 3d modele i efektiće kako se rade u njemu i zaintrigiralo me. Al to velim, kad postanem napredan. Još sam ja na debelom početku. Do prije pol godine nisam znao upalit Premiere kako spada.

Čuo sam i za Davinci Resolve da je dobar, al kad već imam Adobe, onda nemam potrebe za ovim.

@foggy pusti ti moje aute, kad već ne mogu u stvarnosti vozikat po Expressway-u po Tokyu, onda se ovako tješim, Ha-Ha-Ha. A ženu igram zasad dovoljno, nadam se

@TITANXIS After Effects je jeben za razne efektiće pa onda te iste exportat u Premiere i igrat se. Daju se čuda napravit, samo i to zahtjeva učenja. A ja obično idem nekom metodom da svaki idući video probam nešto dodatno izvest i naučit. Odnosno zadam si koji bi efekt htio, a da ga nisam radio pa ga idem probat implementirat. Nekad i više njih. Da sad idem neke dugačke tutoriale vrtiti, nikad ne bih ništa polovio. Meni je ipak najbolje učit "u hodu"

9 dana kasnije

yakuza_stinger Čestitke, baš je fluentiš stranica. Sad je lakše i ljepše popratit 🙂

mjesec kasnije

yakuza_stinger Digni si brightness kad igraš, ja cca 60-70% uvijek imam i još dodatno riktam na capture kartici:

ne vidim ništa u mraku u recu.

foggy to sam se sjebao. Stvarno treba povecat brightness jer scene u kucama su totalni mrak. Jedva nekad vidim di idem

23 dana kasnije