Usput tu i tam uploadam pokoji video i na vlastiti kanal. Ovo je posljednje čudo:

Bacite, oko, uho, lajk ak hoćete ili sub.

Nakon 27.8.205. ćemo vidjet dokle je to (ili dokle nije) došlo 😛

Sve neke kaskaderske igrice, očekujem i role play Lakija iz noćne more kao kaskadera u nekoj igri.

Kiki, preprucam ti da koristis svoj materinski jezik u svojim videima, jer na engleskom zvucis dosadno i proruski, mozda onda budes prirodniji, pa eto cisto moj savjet za tvoj čejnl

Nightyx ti si već treći koji mi kaže da zvučim dosadno. A to uglavnom dolazi od naših. Stranci to ne kažu nikad. A razlog zašto neću na materinjem jer njeg razumije ex-yu prostor što je cca 10ak milijuna ljudi, a engleski, makar bio proruski, ipak može razumijet par milijardi ljudi.

yakuza_stinger

Napravi par videa za test na hrvatskom, bolje ćeš se izrazit, ne velim da ne znaš engleski ali ne kaže se bez razloga materini jezik je onaj kojeg osjećamo dok izgovaramo svaku riječ.

Imaš odskočnu dasku od FFA i ništa te ne košta da snimiš na hrvatskom. Kad te klinci počnu pratit, uspjeh ti je zagarantiran. Ako želiš biti uspješan i imati gledanost izvan Hrvatske moraš ipak prvo domaću publiku osvojit. Ex YU super uspješni YT-eri odnosno koji imaju od pola milijuna na više pretplatnika govore u svojim video uradcima isključivo na materinom jeziku i tek tada mogu pokušati uspjeti na zapadu ako žele ali otom potom.

TITANXIS imaš na FFA kanalu par videa koje sam napravio. Zadnji ti je upravo NFS Underground 2 😉

6 dana kasnije

Na početku mi nije izgledalo tak visoko a strovaljivao se čitavu vječnost.

8 dana kasnije

ThaUrban A jesi plavuša 😃 Kurim te malo, kad ti kuriš njega 😃

ThaUrban smišljao sam sve i svašta i zaključio da ću stavit svoje ime. I voila.

Bit ću najpoznatiji Kristijan na svijetu. Za jedno 20 god.