wooddiebone Tolko hvale čujem, ali volja za gledanjem se ne pojavljuje nikako. Za sad planiram pričekat da sezona završi pa pogledat na silu, ali možda me i prije povuče.
wooddiebone A jebemu sve evo pogledao sam i dobro je. Čak jako dobro. Ako je ovo sad opet 10 godina čekanja i nabrijavanja ne znam jel imam živaca.
doctorfreak Pitanje svih pitanja…pogledat prvu epizodu i ko kreten čekat ostale epizode koje budu izlazile pitaj boga kad…pa u međuvremenu i neke stvari zaboravim… ILI biti outsajder i čekat kraj kompletne sezone i pogledat sve u jednom dahu… ahhhh problemi…
Tzereen StarFox_N obično bude jedna tjedno. U iznimnim situacijama se možda preskoči tjedan, ako je tada nešto drugo. Traje oko sata vremena.
wooddiebone Znaju se radit pauze za Super Bowl, 4th of July i Thanksgiving, al ovo pada između. Jedino ako odluče napravit mid-season break čisto tak…
Tzereen A dobro. Ovo je zbilja bilo očekivano. Ne bi ni ušli u to da ne očekuju 4-5 sezona minimalno. Ko i Rings of Power. Oni već imaju zacrtano pet sezona.
Torgue bosscorelli Kad dolazi nova epizoda kod nas na hbo max , nedelja navecer ili ? Flipper ponedjeljkom uvijek kod nas.