Serija/Film - Serija
Datum premijere - 21.08.2022.
Žanr - Fantasy
Trajanje serije - 2022 -
Broj epizoda -
HR titlovi - DA
Dolby Vision - DA
Dolby Atmos - DA
IMDB - https://www.imdb.com/title/tt11198330

Meni izgleda odlično. Gledat će se kad se vratim s GO.

Kakav bi ovo hype bio da nisu ukenjali original. Ovako će se gledati, ali ono, kad se stigne i čisto da se pogleda.

Zanemari zadnju sezonu GoT-a, ovo nema nikakve veze s tim.

Kak sam napisal prekjučer, Sapochnik je jedan od vodećih na seriji, Martin je također među glavnima za pisanje i makar će sigurno bit odstupanja od knjige, očekujem jebeno kvalitetnu seriju.

Trailer je baš jeben… 🤩

Tuhy Zanemari zadnju sezonu GoT-a, ovo nema nikakve veze s tim.

Ma nemrem. Previše boli i dan danas, a to je taj svijet.

Nisam neki zaljubljenik u GoT, ali nadam se da će fanovi dobiti odličnu seriju prepunu odličnih epizoda i sezona. Trailer je odličan!

Trailer je brutalan! Baš sve izgleda moćno od kostima, zmajeva, lokacija, likova, priče.

Mislim da će se fanovi vratiti te stvoriti novi ukoliko ne zajebu, a usudio bi se reći da neće.

Izgleda lijepo, no ne osjećam apsolutno ništa. Ubili su me s krajem GoT-a. Teško mi je na ovo gledati s nekim entuzijazmom kada znam da budućnost na vremenskoj crti vodi do "Who has a better story than…"

Ja se baš veselim ovome.

Kakav je ovo crnac s bijelom kosom 😆 on bi kao trebao biti neki čistokrvni Targaryer ili neke diversity fore ili?

Brijac

Druga Kuća… Velaryon. Velaryoni su, kao i Targaryeni, iz stare Valyrie. Isto opisani kao ljudi srebrne / bijele kose i kao bijelci. Međusobna jebavanja i ženidbe radi "čistokrvnosti" i slično, makar su se Targaryeni većinom jebavali i ženili međusobno.

Naravno da je Corlys crnac isključivo radi diversitya i guranja jednakosti niz grlo.

Makar, čak sam i čital negdje da je G. Martin to predložil kao ideju, tak da ne ulazim u neke pretjerane rasprave oko tog.

Glupo i prozirno, al ajd…

Bog im pomogo ako ikad ekraniziraju First Law knjige i krenu mijenjat rase / boju kože nekih likova.

mjesec kasnije

Došla prva epka.

jesu jako šarenih boja kože tamo gdje ne trebaju biti ili…?

Bome, počelo je jako dobro.

Čista Game of Thrones vibra i ugođaj, a likovi djeluju jako karizmatično i sposobno za iznjeti seriju da ima onu kvalitetu koju je GoT imal u svojim najboljim danima.

Nisam imal osjećaj da ima nesuvislih dijaloga i scena, još manje preglumljivanja ili neuvjerljivosti. I fight je bio na solidnoj razini, nemam zamjerki.

Baš se vidi da imaju budget, a i da je pisanje na razini. Nadam se da će tak i ostat.

Vidio malo dojmova tu, malo po internetu i čitav dan na poslu, nisam stigao pogledati… Jebemu sunce opet sam odjednom nahajpan…

Odlična prva epizoda koja je barem malkice isprala gorak okus zadnje sezone GoT-a. AKo budu i ostale ovakve, bit će to dosta dobro.