- Uređivano
Serija/Film - Serija
Datum premijere - 21.08.2022.
Žanr - Fantasy
Trajanje serije - 2022 -
Broj epizoda -
HR titlovi - DA
Dolby Vision - DA
Dolby Atmos - DA
IMDB - https://www.imdb.com/title/tt11198330
Serija/Film - Serija
Datum premijere - 21.08.2022.
Žanr - Fantasy
Trajanje serije - 2022 -
Broj epizoda -
HR titlovi - DA
Dolby Vision - DA
Dolby Atmos - DA
IMDB - https://www.imdb.com/title/tt11198330
Meni izgleda odlično. Gledat će se kad se vratim s GO.
Kakav bi ovo hype bio da nisu ukenjali original. Ovako će se gledati, ali ono, kad se stigne i čisto da se pogleda.
Zanemari zadnju sezonu GoT-a, ovo nema nikakve veze s tim.
Kak sam napisal prekjučer, Sapochnik je jedan od vodećih na seriji, Martin je također među glavnima za pisanje i makar će sigurno bit odstupanja od knjige, očekujem jebeno kvalitetnu seriju.
Trailer je baš jeben…
Nisam neki zaljubljenik u GoT, ali nadam se da će fanovi dobiti odličnu seriju prepunu odličnih epizoda i sezona. Trailer je odličan!
Trailer je brutalan! Baš sve izgleda moćno od kostima, zmajeva, lokacija, likova, priče.
Mislim da će se fanovi vratiti te stvoriti novi ukoliko ne zajebu, a usudio bi se reći da neće.
Izgleda lijepo, no ne osjećam apsolutno ništa. Ubili su me s krajem GoT-a. Teško mi je na ovo gledati s nekim entuzijazmom kada znam da budućnost na vremenskoj crti vodi do "Who has a better story than…"
Ja se baš veselim ovome.
Kakav je ovo crnac s bijelom kosom on bi kao trebao biti neki čistokrvni Targaryer ili neke diversity fore ili?
Druga Kuća… Velaryon. Velaryoni su, kao i Targaryeni, iz stare Valyrie. Isto opisani kao ljudi srebrne / bijele kose i kao bijelci. Međusobna jebavanja i ženidbe radi "čistokrvnosti" i slično, makar su se Targaryeni većinom jebavali i ženili međusobno.
Naravno da je Corlys crnac isključivo radi diversitya i guranja jednakosti niz grlo.
Makar, čak sam i čital negdje da je G. Martin to predložil kao ideju, tak da ne ulazim u neke pretjerane rasprave oko tog.
Glupo i prozirno, al ajd…
Bog im pomogo ako ikad ekraniziraju First Law knjige i krenu mijenjat rase / boju kože nekih likova.
Došla prva epka.
Pogledao.
#TeamRhaenyra
jesu jako šarenih boja kože tamo gdje ne trebaju biti ili…?
Prva epizoda top
Bome, počelo je jako dobro.
Čista Game of Thrones vibra i ugođaj, a likovi djeluju jako karizmatično i sposobno za iznjeti seriju da ima onu kvalitetu koju je GoT imal u svojim najboljim danima.
Nisam imal osjećaj da ima nesuvislih dijaloga i scena, još manje preglumljivanja ili neuvjerljivosti. I fight je bio na solidnoj razini, nemam zamjerki.
Baš se vidi da imaju budget, a i da je pisanje na razini. Nadam se da će tak i ostat.
Vidio malo dojmova tu, malo po internetu i čitav dan na poslu, nisam stigao pogledati… Jebemu sunce opet sam odjednom nahajpan…
Ugodno iznenaden, gledat ce se.
Odlična prva epizoda koja je barem malkice isprala gorak okus zadnje sezone GoT-a. AKo budu i ostale ovakve, bit će to dosta dobro.