Dobra epizoda, odlicna postava, gledat ce se kako izlazi.

Pitanje svih pitanja…pogledat prvu epizodu i ko kreten čekat ostale epizode koje budu izlazile pitaj boga kad…pa u međuvremenu i neke stvari zaboravim…

ILI biti outsajder i čekat kraj kompletne sezone i pogledat sve u jednom dahu…

ahhhh problemi…

Meni za promjenu pase epka po epka.

Kako izlaze epizode? Svaki tjedan po jedna ili? Koliko traje svaka?

StarFox_N obično bude jedna tjedno. U iznimnim situacijama se možda preskoči tjedan, ako je tada nešto drugo. Traje oko sata vremena.

Znaju se radit pauze za Super Bowl, 4th of July i Thanksgiving, al ovo pada između.

Jedino ako odluče napravit mid-season break čisto tak…

A dobro. Ovo je zbilja bilo očekivano. Ne bi ni ušli u to da ne očekuju 4-5 sezona minimalno.

Ko i Rings of Power. Oni već imaju zacrtano pet sezona.

Pogledao prvu epizodu, ugodno iznenađen jer nisam očekivao ništa a ispalo je jako dobro

Druga epizoda isuse moj bože.
    Kakav jaki start čak bi rekao na istoj razini kao GOT, ali zbog već utemeljene GOT pozadine, hype mi je još jači.

I još je ista tema na špici…
    Ona nije u ovo doba baš onolko inovativna kao svojevremeno GOT špica, ali isti je feeling.

I ja sam zadovoljan, baš se vidi da glumci mogu iznjeti scenu bilo da se radi o mirnom dijalogu za stolom il prepucavanju prije makljaže.

Uvjerljivi su, nema preglumljivanja i to mi se dopada.

Vizualno rastura.

Super je serija za pocetak, ali ovog kralja ne mogu probavit, jel losa gluma ili samo losa njuska za tu ulogu, ali nevalja mi nikako.

ThaUrban

Nisam siguran 😃
    Daemon je prezakon lik, a još čekamo da pokažu ovog lika sa Iron Islandsa.
    Možda imamo najteži izbor do sad i puno mi je to draže nego u Game of Thronesu gdje je Lanninstere jednostavno bilo prelagano mrziti.

wooddiebone Daemon je isto dobar lik, slažem se. Jedina gnjida mi je stari Otto Hightower. Ko Littlefinger.

EDIT: ali mala Rhaenyra je badass