resident_evil I meni se sviđa. Btw ima netko da je pročitao Fire and Blood? Da li svatko od Targeryana u seriji/knjizi u trenutnoj radnji ima svojeg zmaja?
wooddiebone Tolko hvale čujem, ali volja za gledanjem se ne pojavljuje nikako. Za sad planiram pričekat da sezona završi pa pogledat na silu, ali možda me i prije povuče.
wooddiebone A jebemu sve evo pogledao sam i dobro je. Čak jako dobro. Ako je ovo sad opet 10 godina čekanja i nabrijavanja ne znam jel imam živaca.
doctorfreak Pitanje svih pitanja…pogledat prvu epizodu i ko kreten čekat ostale epizode koje budu izlazile pitaj boga kad…pa u međuvremenu i neke stvari zaboravim… ILI biti outsajder i čekat kraj kompletne sezone i pogledat sve u jednom dahu… ahhhh problemi…
Tzereen StarFox_N obično bude jedna tjedno. U iznimnim situacijama se možda preskoči tjedan, ako je tada nešto drugo. Traje oko sata vremena.
wooddiebone Znaju se radit pauze za Super Bowl, 4th of July i Thanksgiving, al ovo pada između. Jedino ako odluče napravit mid-season break čisto tak…
Tzereen A dobro. Ovo je zbilja bilo očekivano. Ne bi ni ušli u to da ne očekuju 4-5 sezona minimalno. Ko i Rings of Power. Oni već imaju zacrtano pet sezona.
Torgue bosscorelli Kad dolazi nova epizoda kod nas na hbo max , nedelja navecer ili ? Flipper ponedjeljkom uvijek kod nas.