blade Do te zadnje epizode mi je bila najbolja sezona. Do te mjere da su jedan Herogasm uspjeli izvesti i komično i akcijski izvrsno, bez da je izgledalo kao pretjerivanje. Ovako mi je druga sezona ipak najbolja jer je imala i glavu i rep.

Moja je teorija da su to izveli jer Amazon želi 5 sezona, a Kripke je htio 4.

15 dana kasnije
6 dana kasnije
godina kasnije

Brijac

Sposobnost predivnih žena da od sebe naprave plastične dromfulje je fascinantna.

Pogledo 3. epizodu Gen V, i sasvim je ok.

Nije ona totalno bolesna morbidnost Boysa, niti je sve zajedno baš ta top top razina, ali kvaliteta je tu, likovi su oke, zanimljivo je i vuče na gledanje.

Brijac Nisam skuzio u traileru ali pogle ovaj video:

Pas te jeba ko da ima 55 godina sad izgleda

All šta je u toj glavi to mi nije jasno.

3 mjeseci kasnije

Tuhy

To su namjerno uskladili da publika lakše proguta kaj Erin Moriarty sad najedamput izgleda ko boss iz Elden Ringa.

2 mjeseci kasnije

Baš mislio staviti. Čisti kaos, sad to treba dočekati.

Perverzija.

Ponajbolja serija unazad 10 godina.

Nadam se samo da će biti više hrabrosti za neke stvari u odnosu na kraj prošle sezone.

mjesec kasnije

Sletile tri epizode Boysa na one stranice.

Misliš, na Amazon Prime??

Evo, odgledao sve tri. Meni je to i dalje odlično. Jedva čekam ostale.

Tzereen Misliš, na Amazon Prime??

Nemam Amazon pa je za mene stiglo na "one" stranice 😆

Edit:

Odgledao prvu epizodu, mlako za sad. Ova gore kvari svaku scenu u kojoj se pojavi. Nažalost, woke bs je stigao i u Boyse tako da je lik koji je do sad bio straight sad gej. Totalno nepotrebno i isforsirano, ali eto, jedna od rijekih dobrih serija zadnjih godina i moraju ju uništiti.

Mon coeur 🥲

Odlicno osvjezenje sa Jeffrey Dean Morganom, nadam se da ce bit prisutan vise od tu i tamo poneke scene.