Fico blade Do te zadnje epizode mi je bila najbolja sezona. Do te mjere da su jedan Herogasm uspjeli izvesti i komično i akcijski izvrsno, bez da je izgledalo kao pretjerivanje. Ovako mi je druga sezona ipak najbolja jer je imala i glavu i rep. Moja je teorija da su to izveli jer Amazon želi 5 sezona, a Kripke je htio 4.
escoban Brijac Nisam skuzio u traileru ali pogle ovaj video: Pas te jeba ko da ima 55 godina sad izgleda
Tuhy Pogledo 3. epizodu Gen V, i sasvim je ok. Nije ona totalno bolesna morbidnost Boysa, niti je sve zajedno baš ta top top razina, ali kvaliteta je tu, likovi su oke, zanimljivo je i vuče na gledanje.
wooddiebone Tuhy To su namjerno uskladili da publika lakše proguta kaj Erin Moriarty sad najedamput izgleda ko boss iz Elden Ringa.
Tzereen Misliš, na Amazon Prime?? Evo, odgledao sve tri. Meni je to i dalje odlično. Jedva čekam ostale.
Brijac Tzereen Misliš, na Amazon Prime?? Nemam Amazon pa je za mene stiglo na "one" stranice 😆 Edit: Odgledao prvu epizodu, mlako za sad. Ova gore kvari svaku scenu u kojoj se pojavi. Nažalost, woke bs je stigao i u Boyse tako da je lik koji je do sad bio straight sad gej. Totalno nepotrebno i isforsirano, ali eto, jedna od rijekih dobrih serija zadnjih godina i moraju ju uništiti.
Blitz Mon coeur 🥲 Odlicno osvjezenje sa Jeffrey Dean Morganom, nadam se da ce bit prisutan vise od tu i tamo poneke scene.