Ako neka serija zaslužuje temu, onda će ju ova imat.

Nova sezona izlazi 03.06., ovih dana gledam opet drugu.

Izrazito nasilna i krvava, ali i prokleto zanimljiva i zabavna.
Cijela glumačka postava je odlična, al Antony Starr je ovom ulogom razvalio apsolutno sve što je mogo.

Traileri su im remekdjela, al, normalno, ak niste gledali, izbjegavajte ove za S02 i S03.

I Karl je rasturio ulogom isto.

Došle prve tri epizode treće sezone na Prime.

I po recenzijama zasad 👌👌👌

Fuck me, a ja moram radit 🙁

O jbt imam sad ovo, Stranger Things i još nisam gledao Top Gun. Za vikend Netflix i Amazon dakle.

8 dana kasnije

Odlična četvrta epizoda, ali moram priznati da mi se malo previše sprdaju tipa ono s Ant-Manom ili hrčkom.

Odlicna serija ali cu cekat da cijela sezona izađe 😉

Ja sad srezo prve 3 u komadu.

Predobro, kvaliteta ko i prijašnje sezone.
    Jedino mi premalo ima nekih likova, al zato Butcher i Homelander ubijaju svaku jebenu scenu.

9 dana kasnije
    4 dana kasnije

Top današnja epizoda.

SPOILERS:

Kakav fight! Čak me podsjetilo malo na Civil War.

Brijac

Za spoilere molim ili ovako piši ili slobodno otvori temu za raspravu o ovoj sezoni kao što smo imali za BCS i Stranger Things pa se zna o čemu se priča.

Ja isto pogledao par epizoda nove sezone. Baš jebena superhero serija za odrasle, drže momentum od epizode do epizode. Humoristične scene apsolutni urnebes.

Jebena zadnja epizoda, od onog dijela sa Kimiko čista brutalnost.

I taj fight koji Brijač spominje... Perfekcija 🥰🥰, 3x ga odvrtio.

Iskreno sam bio na Homelanderovoj strani u tome.
      Jebite se, nećete nam najboljeg lika sjebat 🥰!<

Tuhy

Ma ja bi htio da ga sjebu, al na kraju serije. Ne kažem da serija nema dovoljno kvalitetnih likova, ali Homelander je baš koplje iznad svih i najjači asset koji serija ima.

Pa upravo radi toga.

Stvarno svaka čast svima, ali ovo što Starr radi od Homelanderovog lika je perfekcija.

Starr je čudo. Čovjek je zaslužio Emmy, ako ga već nema. Divio sam se Joaquin Phoenixu kako je interpretirao Jokera kao poremećenog karaktera, ali i Starr što radi s Homelanderom i kakva čuda izvodi. Čovjek izaziva strahopoštovanje sa svakim kadrom Homelandera koliko je uvjerljiv.

Odlična ova šesta. Koji klimaks za Herogasm.🤣

8 dana kasnije

Pogledao zadnju epizodu i onako, standardno dobro za Boyse uz pokoju glupost, ali ništa spešl što sam ipak očekivao za kraj sezone.

Ja sam jako zadovoljan. Super mi je serija. Baš mi je osvježenje.

Meni je bila i više nego dobra.

Ne najbolja epizoda sezone, al solidno razriješeno (možda malo zbrzano) i predobro postavljeno za sljedeću sezonu.

Ostaje mi u samom vrhu.

Tuhy al solidno razriješeno (možda malo zbrzano) i predobro postavljeno za sljedeću sezonu.

Prvi dojam ovakav. Imam nekih problema s tom zadnjom epizodom, ali budem vidio kad se dojmovi slegnu.

Herogasm najbolja epizoda serije.

Pogledao jučer zadnju epizodu i sveukupno je super završnica, kao i čitava sezona. Jedino što sam očekivao da će ipak imati odvažnosti da riješe neke likove jer je ostao takav dojam da će se to i dogoditi. Ima tu materijala za još sezonu-dvije, ali nadam se da neće ići preko toga, pa da padne kvaliteta i počnu razvlačiti.

Vrhunska sezona, Homelander mozda i najbolji i najstrasniji negativac ikad na ekranima, The Boysi su jeben tim, Butcher je faca kakve nema, jednostavno iz sezonu u sezonu sve bolje i bolje.

Poceo seriju pred tjedan dana, sad sam na kraju 2. sezone. Fenomenalna serija, top topova. Casting, gluma, muzika, prica, akcija, Homelander….ma perverzija. Jedva cekam nastavit, vuce i vuce i ne staje.

Btw, kak su epizode prolazile sve dalje i dalje, ja se nisam mogao otet dojmu da bi Anthony Starr bio apsolutno savrsen Wesker u Resiju.

Cak sam i fanmade sliku naso:

5 dana kasnije

Ono što sam spomenuo da joj je sjebana faca. Stvarno se išla operirati, ja ne znam šta je s takvim ženama da se idu ovako unakazit 🤦

Je, vidlo se ove sezone da je nešto dirala… A mlada i zgodna cura. Zbilja nepotrebno. Al to je taj pritisak Hollywooda. Meni samo nije jasno, kaj nemaju neku frendicu ili familiju da im pomogne, da ih uvjeri da im ne treba.

I ja sam skuzio odma na prvoj epizodi 3. sezone, stvarno steta, slatka je bila bas.

Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom. Vrh serija i jedva cekam nastavak.

Jel gledao ko Diabolical? Se isplati?

DarkPunisher Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom.

Pa ono, trebalo je hrabrosti malo više, toliki hype i valjda nitko ne umre.

Molim koristiti spoilere s obzirom da je generalna tema, a ne sezonska koja dozvoljava slobodno pričanje.

DarkPunisher Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom. Vrh serija i jedva cekam nastavak.

Meni je više toga smetalo.

- Na tren amaterska režija

- Manjak posljedica za Homelandera. Trebalo je više muda imati i u tom ga trenutku ili ubiti ili mu oduzeti moći na kraći period.

-Maeve je trebala umrijeti, ovako se serije pretvara u standardni superherojski materijal.

-Soulja Boyeva moć nije razjašnjena kako djeluje na superheroje, ubije li ih ili ne. Zbog toga je jako šlampavo izvedeno kako ga ekipa izda i odjednom se bori na isto jstrani kao superherojski Hitler.

-Čitava saga oko Soulja Boya je vratila sve na isto mjesto. Kao da je bilo u potpunosti nepotrebno.

-Umjetno produljivanje trajanja serije vraćanjem na status quo.

Razvoj likova je pozitivna stvar, tu su se izdogađale stvari, ali u smislu stanja svijeta? Razočaravajuće.

@Fico

Da, kad malo provrtim film, ova sezona je imala možda najbolje trenutke, i par najboljih epizoda, ali cijeli story arc sezone je jako upitan, kritike stoje.

blade Do te zadnje epizode mi je bila najbolja sezona. Do te mjere da su jedan Herogasm uspjeli izvesti i komično i akcijski izvrsno, bez da je izgledalo kao pretjerivanje. Ovako mi je druga sezona ipak najbolja jer je imala i glavu i rep.

Moja je teorija da su to izveli jer Amazon želi 5 sezona, a Kripke je htio 4.