I ja sam skuzio odma na prvoj epizodi 3. sezone, stvarno steta, slatka je bila bas.

Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom. Vrh serija i jedva cekam nastavak.

Jel gledao ko Diabolical? Se isplati?

DarkPunisher Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom.

Pa ono, trebalo je hrabrosti malo više, toliki hype i valjda nitko ne umre.

Molim koristiti spoilere s obzirom da je generalna tema, a ne sezonska koja dozvoljava slobodno pričanje.

DarkPunisher Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom. Vrh serija i jedva cekam nastavak.

Meni je više toga smetalo.

- Na tren amaterska režija

- Manjak posljedica za Homelandera. Trebalo je više muda imati i u tom ga trenutku ili ubiti ili mu oduzeti moći na kraći period.

-Maeve je trebala umrijeti, ovako se serije pretvara u standardni superherojski materijal.

-Soulja Boyeva moć nije razjašnjena kako djeluje na superheroje, ubije li ih ili ne. Zbog toga je jako šlampavo izvedeno kako ga ekipa izda i odjednom se bori na isto jstrani kao superherojski Hitler.

-Čitava saga oko Soulja Boya je vratila sve na isto mjesto. Kao da je bilo u potpunosti nepotrebno.

-Umjetno produljivanje trajanja serije vraćanjem na status quo.

Razvoj likova je pozitivna stvar, tu su se izdogađale stvari, ali u smislu stanja svijeta? Razočaravajuće.

@Fico

Da, kad malo provrtim film, ova sezona je imala možda najbolje trenutke, i par najboljih epizoda, ali cijeli story arc sezone je jako upitan, kritike stoje.

blade Do te zadnje epizode mi je bila najbolja sezona. Do te mjere da su jedan Herogasm uspjeli izvesti i komično i akcijski izvrsno, bez da je izgledalo kao pretjerivanje. Ovako mi je druga sezona ipak najbolja jer je imala i glavu i rep.

Moja je teorija da su to izveli jer Amazon želi 5 sezona, a Kripke je htio 4.

15 dana kasnije
      6 dana kasnije
      godina kasnije

Brijac

Sposobnost predivnih žena da od sebe naprave plastične dromfulje je fascinantna.

Pogledo 3. epizodu Gen V, i sasvim je ok.

Nije ona totalno bolesna morbidnost Boysa, niti je sve zajedno baš ta top top razina, ali kvaliteta je tu, likovi su oke, zanimljivo je i vuče na gledanje.

Brijac Nisam skuzio u traileru ali pogle ovaj video:

Pas te jeba ko da ima 55 godina sad izgleda

All šta je u toj glavi to mi nije jasno.

3 mjeseci kasnije

Tuhy

To su namjerno uskladili da publika lakše proguta kaj Erin Moriarty sad najedamput izgleda ko boss iz Elden Ringa.

2 mjeseci kasnije

Baš mislio staviti. Čisti kaos, sad to treba dočekati.

Perverzija.

Ponajbolja serija unazad 10 godina.