Koji kurac, ako su sad i Boyse počeli upropaštavat sa tim sranjima, jebat ću im mater

Tuhy Paaaa… Predpostavljam da nisi pogledao ove 3 ep. pa necu u detalje, ali relativno brzo ces primjetit u kojem smjeru idu.

Soul

Nisam sitgnul jučer, teško da ću i danas.

Preko vikenda ću valjda.

Mislim da ni u prve tri sezone nije falilo ovakvih stvari.

Davljenje kurcem oko vrata i mali koji trči po mokraćovodu od svog dečka pa kihne i poveća se nisu puno drugačiji.

wooddiebone

Nisi mi nešto previše u krivu oko tog, mislim da je i u Herogazmu bilo tu i tam naznaka muških gay scena, al ne trebaju ni sad full nagazit na gas kaj se toga tiče.

Tuhy ja sam pogledao sve tri epizode i ne mislim da je guranje wokea. Najnormalniji Boys sadržaj.

Tzereen ja sam pogledao sve tri epizode i ne mislim da je guranje wokea. Najnormalniji Boys sadržaj.

Ne znam baš. Imaš tog lika koji s curom gradi odnos tri sezone i to je sad sve odjebano u jednoj epizodi. Nema nikakvog smisla za njegovog lika, za lik te cure, totalno nepotrebno i isforsirano jer Maeve valjda više nema u seriji pa mora netko od likva biti gej.

Da se razumijemo znam da je lik kao bi, ali to za njegovog lika iz prošle tri sezone stvarno nema nikakvog smisla niti sad njegov odnos s tim likom ima kakve veze ili utjecala na bilo šta u seriji.

Btw pogledao sam sve tri epizode, izuzev te gluposti s tim likom, to su dobri stari Boysi koji se sprdaju sa svime i svačime, ali mi je nekako mlako, bilo je prilika da se već ubije nekoliko likova, ali eto kao iz nekog razloga ovi to ne naprave. Malo bzvz jer to mi je zamjerka i iz prošle sezone gdje je trebalo hrabrosti da se ubiju neki likovi jer su trebali umrijeti, a na kraju svi preživili.

Pogledao dvije epizode i ne znam kaj da mislim.

Kao da su sve odvinuli na 11. Od humora do nasilja.

Nekad kao da pretjeruju s humorom iako su fore najčešće odlične.

Pisanje mi djeluje posvuda. Skače sa odličnog na blago rečeno upitno. Onaj moment kad Kimiko ide prebit ekipu pa ju Frenchie zaustavi i kaže neš tipa ako moraš nanjet nekom bol, daj da ja budem taj koji će ju preuzet ili tak neš. Isus ti mater to je tolko ispod razine ove serije. Jesu to možda posljedice writer strikea?

Na momente stvarno nisam siguran koja je motivacija iza nekih odluka u pisanju i djeluje preachy. Na druge je preočito da se dobro i kvalitetno sprdaju sa svime.

Do kraja sezone se nadam saznati.

Will Farrel je ubio.

Ok nakon treće epizode dojam se drastično popravlja.

Prve dvije su očito bile nabrijane da se digne hajp, sad se cjela stvar već dobro produbljuje.

7 dana kasnije

Slabo se gleda ili gledate i ne komentirate?

Pogledao i četvrtu epizodu jučer i malo bolja nakon ove prve tri koje su bile baš mlake.

Brijac

Rjesio Elden sa bi se mogao baciti na gledanje

Nisam pojma dugo imal za tu seriju. Ovde saznam sve čovječe. Često bumpana tema pa sam išo da vidim kaj se tu piše i o čem. Ispočetka sam mislio da su tu neke slike sexy boysa ili neka igra takvog naziva a kad ono neka serija.

Kod nas je naziv serije preveden "Dječaci"

Kaj ni bolje onda da su preveli "dečki" nek dječaci. Jebote kao da je serija za tinejđere i male dečece?

Brijac meni je sezona odlična. Homelander je fakat sajko. I jebeno glumi to.

Butcher odličan. Dijalozi fora. Akcija super.

Ja sam poprilično razočaran sa prve dvije.

Čak i da prožvakam što malo previše guraju kurčeve u kadar i što je Frenchie otišo full gay (3 sezone build up-a sa Kimiko je očito bilo za kurac), kvaliteta dijaloga, akcijskih scena i razvoja likova mi nikak nije na razini prijašnjih sezona.

Solidne epizode, al ništ više od toga, pogotovo za Boys standarde.

Evo, čitam Tzea i ne znam dal smo mi gledali isto

Šta se ovom klincu desilo sa glasom bože dragi

Ja sam također na dvije pogledane epke. Prvo sam mislio da su MM-a recastali (🤣), onda je u oči upala nekonzistentnost i dosta usporen tijek radnje. Sad malo vrludaju, ali i dalje je dovoljno dobro, ali ne "moram sve pogledati čim prije" dobro. Ne znam, prilično sam uvjeren da će kad-tad opet izvući Soldier Boyja, barem do kraja završne pete sezone, a do tad ćemo vidjeti što spremaju.

Upravo završio 4. epizodu, prve tri ništa posebno ovo je već dosta bolje!

Ja još uvijek ne znam kaj bi mislio.

Na momente peak The Boys, na momente se raspada.

Ne sviđa mi se kak su od treće sezone moći nekih likova praktički totalno OP i Homelander više ne djeluje tolko nepobjedivo kad random ekipa preživljava point blank metke u glavu bez trzaja, a drugi su rasipani na komade i oporave se kroz minutu dvije do kraja jer pisanje.

Slažem se za ovo sa moćima, pretjerivanje.

Dok mi je treća epizoda isto tak - tak ko i prethodne dvije, četvrta je (sa većinom stvari) konačno sjela kako treba, Boysi u izdanju kako smo i navikli. Bolesno, morbidno i brutalno.

Naravno, Anthony Starr je povuko cijelu epizodu u tom smjeru. Ako taj čovjek neće pobrat neku nagradu za najboljeg glumca, nek ide sve u kurac.