The Boys
Pogledao jučer zadnju epizodu i sveukupno je super završnica, kao i čitava sezona. Jedino što sam očekivao da će ipak imati odvažnosti da riješe neke likove jer je ostao takav dojam da će se to i dogoditi. Ima tu materijala za još sezonu-dvije, ali nadam se da neće ići preko toga, pa da padne kvaliteta i počnu razvlačiti.
Vrhunska sezona, Homelander mozda i najbolji i najstrasniji negativac ikad na ekranima, The Boysi su jeben tim, Butcher je faca kakve nema, jednostavno iz sezonu u sezonu sve bolje i bolje.
Poceo seriju pred tjedan dana, sad sam na kraju 2. sezone. Fenomenalna serija, top topova. Casting, gluma, muzika, prica, akcija, Homelander….ma perverzija. Jedva cekam nastavit, vuce i vuce i ne staje.
Btw, kak su epizode prolazile sve dalje i dalje, ja se nisam mogao otet dojmu da bi Anthony Starr bio apsolutno savrsen Wesker u Resiju.
Cak sam i fanmade sliku naso:
Je, vidlo se ove sezone da je nešto dirala… A mlada i zgodna cura. Zbilja nepotrebno. Al to je taj pritisak Hollywooda. Meni samo nije jasno, kaj nemaju neku frendicu ili familiju da im pomogne, da ih uvjeri da im ne treba.
I ja sam skuzio odma na prvoj epizodi 3. sezone, stvarno steta, slatka je bila bas.
Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom. Vrh serija i jedva cekam nastavak.
Jel gledao ko Diabolical? Se isplati?
- Uređivano
DarkPunisher Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom.
Pa ono, trebalo je hrabrosti malo više, toliki hype i valjda nitko ne umre.
Molim koristiti spoilere s obzirom da je generalna tema, a ne sezonska koja dozvoljava slobodno pričanje.
DarkPunisher Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom. Vrh serija i jedva cekam nastavak.
Meni je više toga smetalo.
- Na tren amaterska režija
- Manjak posljedica za Homelandera. Trebalo je više muda imati i u tom ga trenutku ili ubiti ili mu oduzeti moći na kraći period.
-Maeve je trebala umrijeti, ovako se serije pretvara u standardni superherojski materijal.
-Soulja Boyeva moć nije razjašnjena kako djeluje na superheroje, ubije li ih ili ne. Zbog toga je jako šlampavo izvedeno kako ga ekipa izda i odjednom se bori na isto jstrani kao superherojski Hitler.
-Čitava saga oko Soulja Boya je vratila sve na isto mjesto. Kao da je bilo u potpunosti nepotrebno.
-Umjetno produljivanje trajanja serije vraćanjem na status quo.
Razvoj likova je pozitivna stvar, tu su se izdogađale stvari, ali u smislu stanja svijeta? Razočaravajuće.
blade Do te zadnje epizode mi je bila najbolja sezona. Do te mjere da su jedan Herogasm uspjeli izvesti i komično i akcijski izvrsno, bez da je izgledalo kao pretjerivanje. Ovako mi je druga sezona ipak najbolja jer je imala i glavu i rep.
Moja je teorija da su to izveli jer Amazon želi 5 sezona, a Kripke je htio 4.
- Uređivano
morao sam 3 put pogledati ovu scenu
- Uređivano
Osmijeh na kraju je sve <3 <3
Na šta ova Starlight liči.. bit će neprepoznatljiva dok serija završi.
Sposobnost predivnih žena da od sebe naprave plastične dromfulje je fascinantna.
Pogledo 3. epizodu Gen V, i sasvim je ok.
Nije ona totalno bolesna morbidnost Boysa, niti je sve zajedno baš ta top top razina, ali kvaliteta je tu, likovi su oke, zanimljivo je i vuče na gledanje.