Ajde molim te, ako nije problem, smanji sa nepotrebnim ubacivanjima i komentarima u praktički svakoj temi za koju nemaš nikakvu zanimaciju, al redovito napišeš nešto što nema veze sa ničim.

Pa nakon sto si mu ovako spustio, sigurno nece imati zanimaciju. Ocekujem isto prozivanje prema @buz i jos nekolicini forumasa koji uletavaju u svakakve teme sa svakakvim komentarima. Covjek nije dosao podjebavati, nego se u najgorem slucaju zajebavati. Ako ti smeta, ignoriras.

Fico

Pristojno sam zamolil, nije nikakvo spuštanje. Mogo sam napisat na tvoj način da počnem vrijeđat čovjeka, pa eto, nisam.

Nisam ni reko da podjebava, nego da konstantno uleti sa krajnje neduhovitim komentarom nevezanim za temu koji većinom nit potakne dodatnu raspravu nit dodatnu zajebanciju. Nekad se to nazivalo spamanjem, jel…

Ignoriral sam mjesecima, pa prelomil da mu to kažem na miran način. Ako se slaže sa mnom, ok. Ako se ne slaže, može to i sam napisat, ne treba mu odvjetnik.

Tuhy Pristojno sam zamolil

Uvaženo, neću više ništa pisati u ovoj temi jer točno je da nemam neki interes prema toj seriji pošto je ne gledam što opet ne znači da neću imat ako počnem. Ljudi se mjenjaju.

Tuhy nego da konstantno uleti sa krajnje neduhovitim komentarom nevezanim za temu

To koliko je kome duhovito je stvar pojedinca, meni je bilo smješno u tom trenutku nabacit foru sa orgazmom zbog slične riječi herogasm. OK tvoja je tema odnosno otvorio si je i ne voliš takvu zajebanciju i poštivam. Ali tvoja riječ "konstantno" ispada kao da non stop uletavam u teme koje me ne interesiraju. Uletim sa najviše 2-3 komentara u temama za koje smatraš da me ne zanimaju tako da to nije mnogo da te toliko iritira

Tuhy Ignoriral sam mjesecima

Ovo i nije istina ako se tiče ove teme jer tu su u ovoj temi moja dva komentara u kratkom vremenskom periodu napisana tako da onda imaš nizak prag tolerancije.

I za kraj da velim da sam jučer tek skužio da sam ja nešto pisao u tvojoj temi nevezano za samu temu. Nije da se osvećujem ili tak nešto jer velim jučer shvatil kako se karma dogodila vrlo brzo.

Upravo si ti prvi počeo nabacivati nesuvisle komentare u temi Fotomontaže koju sam ja otvorio jer mi je to zabavno i želim potpunu slobodu izražavanja zatim u temi DSNDD si nabacival i još u počecima kad sam tek bio došao na forum i nisam bio toliko aktivan pa ti nisam ništa rekao. Mislim si neka piše čovjek što želi a nema smisla da se opravdavam puno, zašto takva tema itd.

Moj savjet kao prijatelj prijatelju tebi a i svima ostalima: nemojte toliko imati negative u sebi jer štetite time samima sebi a i brzo ćete ostarit ako će te imat neku dozu mržnjice, netrpljivosti i sl. Ako vam nešto ne paše npr. od mene odmahnite rukom i nastavite dalje.

Ja se volim šaliti u mnogim temama iako ta šala možda i nije smješna drugima ili ju ne shvate (ne shvaćam ni ja neke od drugih pa šta sad) ali meni u tom trenutku jest neka moja šala i to da ide nekom smetat? Gaming portal je sam po sebi zabava igranje-zabava i to je ok dok god se ne ide nekog vređati. Šalim se i na svoj račun u mojim temama koje otvorim i sprdam se sa njima i samim sobom. To je sve meni zabavno a šta drugo nego da se zabavljam.

Hvala Fici što me branil iako nije bilo potrebno jer imam i ja jezik, hehe!

Ajd bok Tuhy i ne brini u ovoj temi me više neće biti osim ak ne počnem sa gledanjem serije.

Fico Ja sam barem duhovit tu i tamo. 🥲

TITANXIS Ovo i nije istina ako se tiče ove teme

Ne, tiče se foruma općenito. To kaj sam otvoril ovu temu nema veze sa ničim, nije ona "moja". Ja sigurno neću nikom branit pisanje u njoj ako ga serija zanima, ili ju gleda ili ako se tu i tamo ubaci. Mogal sam onaj prvi post napisat bilo gdje, ovdje si mi "naletio". Nekad tvoji nepotrebni komentari (a nije da ih nema) jednostavno idu na živce, sorry. Uđem u neku temu da pročitam nešto konkretno, al op, Titanxis izvalio nešto skroz deseto.

TITANXIS Upravo si ti prvi počeo nabacivati nesuvisle komentare u temi Fotomontaže koju sam ja otvorio jer mi je to zabavno i želim potpunu slobodu izražavanja zatim u temi DSNDD si nabacival i još u počecima kad sam tek bio došao na forum

Istina. Isprika na tom nabacivanju komentara u početku.

S obzirom da me te dvije teme (ili ona o Blender 3D) ne zanimaju (ustvari, ne zanima me tema o tvojim fotomontažama, ova DSNDD je i poučna), redovito ih ignoriram i samo označim kao pročitane.

TITANXIS Ja se volim šaliti u mnogim temama iako ta šala možda i nije smješna drugima

Ja nemam apsolutno ništa protiv šale, bogme ni na svoj račun. Al da, ne leži mi tvoj smisao za humor, jbga. Zbog toga, nakon tih mojih početnih komentara u temama koje si navel, se više nit ne nadovezujem na tebe niti išta odgovaram. Mislim da nas dvojica jednostavno nemamo zajednički jezik (što je ok).

Edit: ovo gore zvuči malo bahato. Poanta je da ne odgovaram na tvoje postove i najčešće ne ulazim u konverzaciju sa tobom jer većinom nemamo iste zanimacije i na neke stvari gledamo skroz drukčije. A osim ak me nešto stvarno ne pikne u živac, nemam nit vremena nit volje ić naširoko odgovarat. Bilo kome.

Ima više članova na forumu koji su mi inače skroz oke, al jednostavno nema prilike za međusobnu komunikaciju (tipa, svi u JRPG temi)

TITANXIS nemojte toliko imati negative u sebi

Nemam je, vjeruj mi. I da se odmah nadovežem…

TITANXIS Ako vam nešto ne paše npr. od mene odmahnite rukom i nastavite dalje

... S ovim se ne slažem. Neko vrijeme ću ostat tiho ako mi netko ne odgovara (ovo nema veze sa tobom nego više općenito sa životnim situacijama i ljudima u okruženju ), ali ako se ne reagira niti se pokuša ukazat da se nešto promjeni nego se samo odmahne rukom, time se samo daje do znanja toj osobi da može dalje po svom.

Eto, ja samo smatram da bi ti mogao malo smanjit sa spamom u temama u kojima nemaš nešto konkretno za reć. Vjerojatno bih i ja skakal ljudima po živcima da konstantno nešto ubacujem u temama o PC-u / grafičkim karticama / košarci / Animeu / politici / ffa kuhinji… o kojima većinom nemam apsolutno ništa konkretno i argumentirano za reć al hej, ostavit ću komentar tek tolko da ostavim.

TITANXIS Ajd bok Tuhy

Živio 😊🤜🤛

Pogledao prvu epizodu i vec u drugoj mogu reci da ovo sto su napravili Frenchieu je za u zatvor a ova Sage je nesto najgluplje ikad.

DarkPunisher

Gledan dalje

Stvarno je super

I nadan sa da ce je sto prije ubiti

DarkPunisher Zendaya ☠️

Ovo je bilo genijalno 🤣🤣

Nemrem se dogovorit sam sa sobom dal je epizoda vrh il mi je li-la, jer na par fenomenalnih dijelova mi dođe par onih za koje ne znam dal da ih svrstam u genijalne il u "koji to morbidni kurac izvodite".

Baš sam i dalje nekak podijeljen za ovu sezonu. Mislim da mi jest najslabija, al opet ima onih Boys momenata radi kojih mi serija i je među najdražima.

wooddiebone Isto tak.

Pogledat ću kraj pa vidjet kakav feel8ng ostane.

Kako isto tak, a gore si je hvalio da je na razini najbolje sezone 😆

wooddiebone Pa svaka epizoda u ovoj sezoni je bliže Herogasmu nego drugim epizodama.

Svaka epizoda je ekstremno gusta i arc sezone se razvija dosta brzo u odnosu na prethodne.

Meni je ova Tek Knight party bio tu negdje sa Herogasmom.

Brijac

Nisam mislio kvalitetom nego gustoćom sadržaja i tempom radnje.

Meni Herogasm zapravo i nije tolko drastično bolji od ostalih epizoda, samo je standout u trećoj sezoni koja je u globalu ipak nešto slabija od prve dvije.

Meni je sezona odlicna osim ona 2 minusa sto san odma spomenuo.

Epizoda 7 solidna, ali dajte malo više hrabrosti pa pobogu treba nekog i ubit tu i tamo. Toliko prilike da se ubije neke likove i svaki put ništa.

Brijac

A vidi meni je losija epizoda jer je predzadnja a pun kurac epizode je poslo na nista.

Preslab mi je taj neki hajp za zadnju

Miro

Ma je, sad kad mi se sleglo i kad sam malo razmislio što se dogodilo u epizodi zapravo dosta loše. Morat će zadnja biti stvarno nešto vrhunski da izvuče ovu sezonu inače će se realno kod rewatchanja moći i preskočiti.

7 dana kasnije

Cijela sezona jedno veliko ništa. U ovoj zadnjoj epizodi fight scena Starlight vs Shapeshifter preloše izvedeno, kao da su promijenili cijelu ekipu koja je radila na seriji prošlih sezona. Frenchie i Kimiko su se drugi put posrali u usta (prvi put kad su Frenchie-u napravili ono na početku sezone) s njihovom scenom u zadnjoj epizodi kao i svima vama koji ste tvrdili da tu nema kemije od početka. Bilo je malo hrabrosti na kraju, ajde barem to i nešto se ipak odradilo na kraju pa se ide na tu zadnju sezonu s nekom promjenom, ali svejedno jedna obična filler sezona bez glave i repa.