TITANXIS Ovo i nije istina ako se tiče ove teme
Ne, tiče se foruma općenito. To kaj sam otvoril ovu temu nema veze sa ničim, nije ona "moja". Ja sigurno neću nikom branit pisanje u njoj ako ga serija zanima, ili ju gleda ili ako se tu i tamo ubaci. Mogal sam onaj prvi post napisat bilo gdje, ovdje si mi "naletio". Nekad tvoji nepotrebni komentari (a nije da ih nema) jednostavno idu na živce, sorry. Uđem u neku temu da pročitam nešto konkretno, al op, Titanxis izvalio nešto skroz deseto.
TITANXIS Upravo si ti prvi počeo nabacivati nesuvisle komentare u temi Fotomontaže koju sam ja otvorio jer mi je to zabavno i želim potpunu slobodu izražavanja zatim u temi DSNDD si nabacival i još u počecima kad sam tek bio došao na forum
Istina. Isprika na tom nabacivanju komentara u početku.
S obzirom da me te dvije teme (ili ona o Blender 3D) ne zanimaju (ustvari, ne zanima me tema o tvojim fotomontažama, ova DSNDD je i poučna), redovito ih ignoriram i samo označim kao pročitane.
TITANXIS Ja se volim šaliti u mnogim temama iako ta šala možda i nije smješna drugima
Ja nemam apsolutno ništa protiv šale, bogme ni na svoj račun. Al da, ne leži mi tvoj smisao za humor, jbga. Zbog toga, nakon tih mojih početnih komentara u temama koje si navel, se više nit ne nadovezujem na tebe niti išta odgovaram. Mislim da nas dvojica jednostavno nemamo zajednički jezik (što je ok).
Edit: ovo gore zvuči malo bahato. Poanta je da ne odgovaram na tvoje postove i najčešće ne ulazim u konverzaciju sa tobom jer većinom nemamo iste zanimacije i na neke stvari gledamo skroz drukčije. A osim ak me nešto stvarno ne pikne u živac, nemam nit vremena nit volje ić naširoko odgovarat. Bilo kome.
Ima više članova na forumu koji su mi inače skroz oke, al jednostavno nema prilike za međusobnu komunikaciju (tipa, svi u JRPG temi)
TITANXIS nemojte toliko imati negative u sebi
Nemam je, vjeruj mi. I da se odmah nadovežem…
TITANXIS Ako vam nešto ne paše npr. od mene odmahnite rukom i nastavite dalje
... S ovim se ne slažem. Neko vrijeme ću ostat tiho ako mi netko ne odgovara (ovo nema veze sa tobom nego više općenito sa životnim situacijama i ljudima u okruženju ), ali ako se ne reagira niti se pokuša ukazat da se nešto promjeni nego se samo odmahne rukom, time se samo daje do znanja toj osobi da može dalje po svom.
Eto, ja samo smatram da bi ti mogao malo smanjit sa spamom u temama u kojima nemaš nešto konkretno za reć. Vjerojatno bih i ja skakal ljudima po živcima da konstantno nešto ubacujem u temama o PC-u / grafičkim karticama / košarci / Animeu / politici / ffa kuhinji… o kojima većinom nemam apsolutno ništa konkretno i argumentirano za reć al hej, ostavit ću komentar tek tolko da ostavim.
Živio 😊🤜🤛