Brijac

Jasno, al takav radikalni korak definitivno nije pomogao, pogotvo sa ovakvom reakcijom publike.

Fico

Dragi moj medijski pismeni Fićo. Jel ti to insinuiraš da ja vršim online bullying zato što komentiram javnu osobu i njene odluke i izgled na forumu?

Nije mi čudno da nemaš pojma koja je razlika između ovog kaj sam ja napisao i bullyinga pošto si upravo ti taj koji direktno vrijeđa forumaše, uključujući i mene na osobnoj razini, a furaš se na tešku moralnu vertikalu.

Nisi ni 2 intelektualna razreda od ljudi koji se na ovom forumu raspravljaju, uključujući gotovo sve s kojima se znam i pokačit i neslagat i posvađat, to je sad već poprilično očito.

Što prije shvatiš da ovo kaj ti ja pričam nije vrijeđanje i nije bullying nego je istina, prije ćeš se počet ponašat ko osoba koja misliš da jesi, a manje ko najpametniji srednjoškolac na forumu.

Mogli bi se sad ovdje porjeckati, raspisati i sto drugih stvari, no iz iskustva znam da bih raspravu lakse vodio sa zidom. Neka ste se vi pronasli u mojim izjavama, a meni dovoljno govori da me svako malo spominjete u svojim objavama bez da me uopce oznacite.

Fico znam da bih raspravu lakse vodio sa zidom

Zato što ti zid ne odgovara na šuplju logiku i nikakve argumente.

Fico meni dovoljno govori da me svako malo spominjete u svojim objavama bez da me uopce oznacite.

Jel ti palo na pamet da nisi ugodna osoba za raspravljat? Da se ljudima ne da s tobom imat posla jer sve završi ovak pa te rađe ni nw zovemo u raspravu?

Ok, vjerujem da ljudima nije ni s menom uvijek ugodno raspravljat i da sam tvrdoglava mazga, al čak i mene bi sram bilo komunicirat na razini na kojoj ti komuniciraš oko nekih društvenih tema.

Netolerantan si, nerazuman i vrijeđaš osobno ljude zbog mišljenja koja su otvorena za raspravu, a kad ti presuše šablonski c/p argumenti, onda ti je lakše raspravljat sa zidom i onda se sjetiš da baš zbog toga ne ulaziš u rasprave.

Boys, ajmo se držati The Boys.

wooddiebone Nekome je ugodno, nekome nije, mene to ne dira jer sa svakime raspravljam onako kako zasluzuju. Srecom pa ovdje znam tko je vrijedan truda, a tko nije. Nemojmo se pretvarati da na forumu postoji zdrava rasprava. Ljudi na internetu ne mijenjaju misljenja, samo traze validaciju vlastitih. Zato vise ne gubim vrijeme na dobivanje istog rezultata kao da se samo nesto jasno i glasno prozove.

Neki ce jednog dana shvatiti, neki nece.

EDIT: @buz je u pravu. Na ovo se ne vracam.

wooddiebone Jasno, al takav radikalni korak definitivno nije pomogao, pogotvo sa ovakvom reakcijom publike.

Jesi primijetio da ju i u seriji sprdaju s onom scenom kad gleda slike stare sebe na laptopu i plače?

renda mozda se krivo sjecam no meni vise na true love islo.

Fico sa svakime raspravljam onako kako zasluzuju.

Znači sebi daješ autoritet da određuješ tko je vrijedan kakvog poštovanja na forumu gdje si moderator. Radiš to i to redovito završava sa vrijeđanjem i svađom koju ti iniciraš.

Moderator 👏

Oprosti, radi što hoćeš i izvršavaj svoje dužnosti kako hoćeš, ali na kraju dana ti si najčešće taj koji vrijeđa i omalovažava ljude.

Newsflash, svi koji vrijeđaju druge misle da su oni kojima to rade zaslužili. Nisi bolji.

Fico Ljudi na internetu ne mijenjaju misljenja, samo traze validaciju vlastitih.

Projiciraš. Nisi na društvenim mrežama nego si moderator na forumu. A ako je itko zaslužan za degradaciju rasprave ovdje to si upravo ti koji bi trebao bit primjer nama drugima.

Fićo be like:

😁

DarkPunisher

Ima epizoda svojih trenutaka, ali onako okeyish epizoda. S obzirom da su samo dvije epizode do kraja sezone nadam se stvarno nečemu što će izvući ovu cijelu sezonu tipa Herogasm iz prošle sezone iako je to teško nadmašiti.

Brijac Neznam jel ekipa ocekivala da svaka epizoda mora bit u rangu herogasm il sta, ali meni je bilo jasno odmah nakon najave da ce tek 5. sezona bit zadnja da ce ovo bit nesto sporija sezona koja ce eksalirat pred kraj i bit uvod za veliko finale. Mozda zato nemam vecih zamjerki jer eto, ja stvarno gustam i dalje. Novi likovi su mi svi pun pogodak.

DarkPunisher

Ne znam, ovo je jedina serija koju gledam sezonu za sezonom i to probam odmah ujutro pogledati epizodu čim dođe pa valjda puno očekujem, ali čitam po redditu i većini je ova sezona mlaka, dosta toga je traljavo odrađeno i jednostavno ne drži kao prijašnje sezone.

Pa svaka epizoda u ovoj sezoni je bliže Herogasmu nego drugim epizodama.

Svaka epizoda je ekstremno gusta i arc sezone se razvija dosta brzo u odnosu na prethodne.

Meni je ova Tek Knight party bio tu negdje sa Herogasmom.

Kad neka epizoda bude imala fight kao ona u Herogasmu onda ćemo pričati.

kakve orgazme stalno spominjete?

Ajde molim te, ako nije problem, smanji sa nepotrebnim ubacivanjima i komentarima u praktički svakoj temi za koju nemaš nikakvu zanimaciju, al redovito napišeš nešto što nema veze sa ničim.

Pa nakon sto si mu ovako spustio, sigurno nece imati zanimaciju. Ocekujem isto prozivanje prema @buz i jos nekolicini forumasa koji uletavaju u svakakve teme sa svakakvim komentarima. Covjek nije dosao podjebavati, nego se u najgorem slucaju zajebavati. Ako ti smeta, ignoriras.

Fico

Pristojno sam zamolil, nije nikakvo spuštanje. Mogo sam napisat na tvoj način da počnem vrijeđat čovjeka, pa eto, nisam.

Nisam ni reko da podjebava, nego da konstantno uleti sa krajnje neduhovitim komentarom nevezanim za temu koji većinom nit potakne dodatnu raspravu nit dodatnu zajebanciju. Nekad se to nazivalo spamanjem, jel…

Ignoriral sam mjesecima, pa prelomil da mu to kažem na miran način. Ako se slaže sa mnom, ok. Ako se ne slaže, može to i sam napisat, ne treba mu odvjetnik.