deathwish Brijac well ipak je francuz, kako dubioza kolektiv pjeva "nemozemo protiv svojih genaaaa" salu na stranu smiješno mi kak je frenchy powerhouse u stripu, as in fizikala ko kimiko
renda Dobra sezona, ima par stvari koje su me zasmetale, ali nista strasno, Starlight je stvarno tesko gledat, na zalost. Zanimljivo finale, ocekivan reveal, iskreno ne znam uopce kam vodi zadnja sezona, ali ju jedva cekam.
Zero Zero prilično sam uvjeren da će kad-tad opet izvući Soldier Boyja, barem do kraja završne pete sezone, a do tad ćemo vidjeti što spremaju Well, well…uglavnom, zadovoljavajuće finale i dosta manje sezona u globalu. Očekujem da to nadoknadi zadnja peta sezona iako se Boyse mirne duše može preporučiti kao ponajbolju seriju s ovom tematikom. Vjerujem da će to i ostati.
DarkPunisher Tuhy Jel se isplati pogledati ili ima spoilera nekih jačih? I da ovo za Starra je tragikomedija, ali bogami tak je na svim tim kvazi nagrada od Emmyja do Grammyja. E da i Bob Odenkirk nikad emmyja ni vidio 😃
Tuhy DarkPunisher ili ima spoilera nekih jačih? Paa, naznake nekih fightova, ali ništa što nisam već očekival. I naznaka glavnog zapleta, al nije prvi put da bi neki trailer odvuko u krivom smjeru.
DarkPunisher Pogledo sam prvu epizodu, jao kako mi je falila ova serija i likovi, odlicna prva epka, izurlao sam se na par scena bas.
wooddiebone Zero A ne bi baš Invicibleta nazvao anti-herojem. To je malo bio u deprici pa je maknuo žutu boju sa kostima i dao si oduška. Invincible je u biti skroz DC, ali sa posljedicama