Tuhy Pristojno sam zamolil
Uvaženo, neću više ništa pisati u ovoj temi jer točno je da nemam neki interes prema toj seriji pošto je ne gledam što opet ne znači da neću imat ako počnem. Ljudi se mjenjaju.
Tuhy nego da konstantno uleti sa krajnje neduhovitim komentarom nevezanim za temu
To koliko je kome duhovito je stvar pojedinca, meni je bilo smješno u tom trenutku nabacit foru sa orgazmom zbog slične riječi herogasm. OK tvoja je tema odnosno otvorio si je i ne voliš takvu zajebanciju i poštivam. Ali tvoja riječ "konstantno" ispada kao da non stop uletavam u teme koje me ne interesiraju. Uletim sa najviše 2-3 komentara u temama za koje smatraš da me ne zanimaju tako da to nije mnogo da te toliko iritira
Tuhy Ignoriral sam mjesecima
Ovo i nije istina ako se tiče ove teme jer tu su u ovoj temi moja dva komentara u kratkom vremenskom periodu napisana tako da onda imaš nizak prag tolerancije.
I za kraj da velim da sam jučer tek skužio da sam ja nešto pisao u tvojoj temi nevezano za samu temu. Nije da se osvećujem ili tak nešto jer velim jučer shvatil kako se karma dogodila vrlo brzo.
Upravo si ti prvi počeo nabacivati nesuvisle komentare u temi Fotomontaže koju sam ja otvorio jer mi je to zabavno i želim potpunu slobodu izražavanja zatim u temi DSNDD si nabacival i još u počecima kad sam tek bio došao na forum i nisam bio toliko aktivan pa ti nisam ništa rekao. Mislim si neka piše čovjek što želi a nema smisla da se opravdavam puno, zašto takva tema itd.
Moj savjet kao prijatelj prijatelju tebi a i svima ostalima: nemojte toliko imati negative u sebi jer štetite time samima sebi a i brzo ćete ostarit ako će te imat neku dozu mržnjice, netrpljivosti i sl. Ako vam nešto ne paše npr. od mene odmahnite rukom i nastavite dalje.
Ja se volim šaliti u mnogim temama iako ta šala možda i nije smješna drugima ili ju ne shvate (ne shvaćam ni ja neke od drugih pa šta sad) ali meni u tom trenutku jest neka moja šala i to da ide nekom smetat? Gaming portal je sam po sebi zabava igranje-zabava i to je ok dok god se ne ide nekog vređati. Šalim se i na svoj račun u mojim temama koje otvorim i sprdam se sa njima i samim sobom. To je sve meni zabavno a šta drugo nego da se zabavljam.
Hvala Fici što me branil iako nije bilo potrebno jer imam i ja jezik, hehe!
Ajd bok Tuhy i ne brini u ovoj temi me više neće biti osim ak ne počnem sa gledanjem serije.