chono A gle u dosta igara imas izbor sam sebi slozit combat kak ti pase, ali to ne znaci da je core gameplay dobar ili zabavan na duge staze. Parry je smijesan, nauka je fulat parry koliko sirok window imas za njega. Ako brijes na silu i volis bit jedi, siguran sam da ces se zabaviti. Ako trazis nekakav izazov (ne, onaj fajt sa zabom koja te 1hita nije izazov nego smor totalni), onda ova igra nije ta. Bilo je fora, samo meni tu prestaje hvalospjev oko combata. Jednostavan je, bazican i postane dosadan, a sad hocu stiskat napad kroz drugi stance i kontrirat i nije bas neka raznolikost kad nema toliku dubinu da bude tako. Boss fajtovi mi zato nisu spektakularni jer su doslovno svi bili isti, koliko god to glupo zvucalo.
Exploring mi je van backtrackinga bio odlican, mali milijun tajni i skrivenih stvari, to mi je super. Bas je world design dobar, dali su si truda.
Za pricu se tesko mogu sloziti, pogotovo onaj iritantni ally (da sad ne spoilam). Najjaci je onaj sta vozi brod, zaboravih mu ime.
Btw vrtlarenje je ziva dosada, sto od tog imas osim sadit i cupat van apsolutno isto sjemenje? ali onaj ludjas sta ti upeca ribu je legenda, a price su mu ludilo .