member Ako pratis main, onda je igra super. Ne osjeti se toliko backtracking iako stalno ides nazad na iste planete, ali uvijek je druga lokacija u pitanju pa zapravo nema nekog preklapanja. Ako krenes radit side i ides sve skupit, backtracking mi je tu gori nego u prvom dijelu. Ubilo me to, jos ti blokiraju otkrivene teleporte kad rjesavas neke huntove, pa moras po 80ti put isti dio levela prelazit. Backtracking je tu koma.
Meni je daleko najgori dio igre fajtanje, nakon nekog vremena sve sto ostane je bazicno stiskanje istih pizdarija do kraja igre. Vrlo brzo me to krenulo zamarat, ali posto mi je igra generalno dobra, zanemario sam taj dio.
I sama prica, villani… nisam bio nesto impresioniran, osobno mi je sve natrpano a nist se zivo ne desava.
Ne bih rekao "duplo bolji" jer onda je igra 14 ili 15/10, ali generalno bolji, samo za pinku kad se sve zbroji.
Also, tehnicki poludrlog, neke lokacije su dno i toliko mi je stekalo da je to sramota za igru koja je vani toliko dugo. Ocekivao sam puno vise s obzirom koliko su mogli skrpati stvari. Vecinom radi ok, ali primjetno steka na svakom koraku, barem malo da te razjebe.