- Uređivano
maverick ne kuzim sta mislis isto? ako mi pojasnis mozda i mogu dati neki smisleniji odg, ovako cu probati pucati napamet.
znaci kao sto znas imas mogucnost mjenjanja klasa. klase leveliras tako sto se boris i skupljas experience, kako upoznajes heroje tako ti se otvaraju i njihove klase i brze ces istu levelirati ili pak otvoriti za novog party membera ako je taj hero u partyu.
Kužim to sve, i ovo što si dalje pisao. Koristio sam to sve na način na koji opisuješ, sve su to JRPG 101, osnove
Ono što mene zanima jest koje su razlike iste klase, ali na drugom liku? Znači imaš Guardian Comandera sa Noahom, i nekim drugom. Po čemu je ta klasa drugačija na njima? Osim što svaki lik ima neke base predispozicije, nisam našao neki razlog i razliku. To me muči, jer čini klase malo glupavim u smislu da svi mogu bit sve, i nema neke razlike. Čemu da se radujem?
Imao sam dosta visoke levele i otvorio cap-ove da idem preko levela 10, ali tu sam već lagano gasio konzolu. Puno mi je bolje sjeo Blade sustav u dvici nego klase ovdje.
Možda sam i ja napravio grešku pa dodatni EXP na kampu trošio u levele. To me boostalo toliko da su me izbjegavali.
Chain attack sam radio prek milju ako se ne varam, ili više, uglavnom tak sam gazio ove žilavije. Ne smeta mene real time, preferiram turn-based ali zabava je tam gdje je fajt dobar. I sve drugo skupa. Ovdje ima previše tih bazičnih stvari koje nisu razrađene previše, pa me to malo smaralo.