- Uređivano
Tako znači,šta sam ja skrivio da sam dobio zabranu za registrirat se?Ima me od Gameplay foruma 2005.god na dalje .
Megakmica još pametuje na BUG forumu.
Btw.baš je kul i to saznat kako je sve krenulo.
Svaka čast !
Tako znači,šta sam ja skrivio da sam dobio zabranu za registrirat se?Ima me od Gameplay foruma 2005.god na dalje .
Megakmica još pametuje na BUG forumu.
Btw.baš je kul i to saznat kako je sve krenulo.
Svaka čast !
Svako zlo za neko dobro.
Meni se odmah svidjelo, rasprave su oduvijek puno mesnatije i pune različitih mišljenja, uz dobru dozu internog humora.
Nisam se odmah ni htio prijaviti. Znam da sam šerao s maximalnim, onako, sa strane.
@Fenix Baš sam jučer o tome razmišljao kako nema na wikipediji ništa o ffa portalu a trebalo bi bit. Tako sam htio napisat za hcl prije par godina pošto sam tam bio ko sad ovdje i sve sam prikupljal podatke da mogu napisat na wikipediji što bi mi i bio prvi wiki post jer sam član wiki zajednice i tak sam pisal i ispravljal neke sitne stvari za druge teme davnih godina i sl. i pogledam neko je već stavio na wiki o hcl. Pa evo napravi bazu podataka i napiši je na wikipediji.
Svako malo su se mijenjali banneri u vrhu foruma, tu je @electronicus bio glavni. Šteta da je hoster maknuo neke:
https://forum.ffa.hr/d/1130-ffa-banneri
EDIT: I svaki podforum je imao svoj banner. Ovo je za Nintendo
Ni spomenut nisam. Odo se obrisat.
Odmah da smo načisto i da velim da se ovih quotanih $&/(/&%$$% ne mislim držati lol
- Ne trolajte i ne gušite temu bespotrebnim glupostima. Ukoliko vas se opomene da prestanete, prestanite.
- Ne psujte i ne izražavajte se degutantnim riječnikom. Ukoliko baš morate, napišite $&/(/&%$$% umjesto psovke.
- Ne napadajte druge ukoliko se njihovo mišljenje razlikuje od vašega. Prihvaćajte tuđa mišljenja, kao što i drugi prihvaćaju vaša.
Pogodite čije je ovo predstavljanje
@Fenix Baš sad gledam datume registracije i vidim da sam po tome došao na forum 24. 9. 2015., kao i većina nabrojanih iz prve grupe. U postu spominješ sve događaje iz 2014., pa mi sad više nije jasno kad sam se stvarno ovdje registrirao, jer se sam definitivno ne mogu sjetiti. Ali poprilično sam siguran da sam i ja došao među prvima tu. Bio sam i mod Blebetaonica podforuma neko vrijeme, ali nisam iznenađen da se nitko toga ne sjeća jer jedino što sam radio tada je čistio oglase Da da, banneri su bili fora, pred kraj sam napravio i one interaktivne bannere za "Glazba, filmovi, serije" podforum.
Kakav je ovo val nostalgije... S vama se družim i svađam već 7 godina na FFA i 11 godina na forumima. Bio sam u srednjoj kad sam došao na FFA, sada završavam faks i radim. Jebemti, di vrijeme leti...
Već dulje vrijeme pokušavam neuspješno iskopati temu s najboljim objavama u godini koju je @electronicus otvorio, mislim da dvije godine za redom. To je bio urnebes.
@Fenix vrati staru SMF verziju foruma s ovom narančastom pozadinom. Legacy theme.
I jel to Jelaš odbio pravila?
electronicus Baš sad gledam datume registracije i vidim da sam po tome došao na forum 24. 9. 2015
To je zbog buga u bazi, imam staru i trebam sinkronizirat datume ali nikako da to napravim. Ti si se regao 6. 4. 2015. kao negdje cca 40. član. Taman u vrijeme kad smo se negdje počeli otvarat izvan šeranja slotova
Fenix Ah da, pretpostavljao sam da je to razlog. Thx na informaciji
Fico riješeno
DarkPunisher ruff na listi nedobrodoslih? Pa sta je on napravio ne sjecam se opce, online je bio bas chill lik, uvijek smirivao tenzije koje je su @ibor4you i @dargar zapoceli
E ne mogu iskopat zašto da ga jebeš. Bio je u jednom od prvih lista prijedloga, i onda samo najednom na listi za odstrijel
Fico Kakav je ovo val nostalgije... S vama se družim i svađam već 7 godina na FFA i 11 godina na forumima. Bio sam u srednjoj kad sam došao na FFA, sada završavam faks i radim. Jebemti, di vrijeme leti...
Ne bi nikad rekao da je ovako dugo prošlo od kad postoji ffa, a onda idem gledat i moj prvi gameplay acc bi krajem ove godine postao punoljetan da je još živ.
yakuza_stinger obrisi odmah i mene.
lp
Ja u prvom valu?
Neko vas je dobro zajeba
Gameplay, Next Level, Ribut.. više ni sam ne znam na koliko foruma smo se se selili, da bi se na kraju skrasili na FFA.
Pričamo o preko 10 godina druženja, rasprava, svađa, humora i na hiljade i hiljade ispisanih tekstova.
Emocije su svakako prisutne, a ne mogu biti više ponosniji obzirom da smo krenuli od obične ideje, a evoluirali u respektabilan sajt.
A zvalo se one koji su trgovali onda.
Btw, o bananju PS2MASTERA počeli smo pričat još 2015. Izdržao je čovjek skoro 7 godina
Fenix S time na umu, i PS2MASTER ce se trebati srediti...
Solid_Snake A master, fakat nemam ništa protiv njega, ali ja kad sam bio na reboot-u samo sam se držao njegovih smjernica, nažalost to nije leglo dobro ovim trolerskim fanboy-evima.
viper89 Master se ocito smirio , ocekivao sam meltdown kad Solid dodje na forum al dobro se drzi
Fenix Obecao mi je da ce biti miran
A evo i kak oje @Zero došao
Kaj je sa Zero - mTaj lik mi je uvijek zvucao i pametno i iskusno