"Mimovi su život, ljubav i sreća."- nepoznata osoba, 2015.Dame i gospodo.Bliži se kraj jedne prelijepe godine, pune kvalitetnih postova, urnebesnih šala te svježih i sočnih memeova. FFA je daleko dogurao u ovo malo vremena nakon velike seobe gamera.Šaljivi španjolacMajmun na aparatimaKilotama/Megatama/GigatamaKočijaš/KrobiSONY!Flipperove i Blitzove kolumneKolumnističine radostiRibut baza podatakaNova maskota foruma sa sumnjivo mimastičnim imenom i prošlošćuZabavne naljepnice : : : : : : : : :To su samo neke od stvari o kojima se puno pričalo i smijalo. Sve samo u svrhu dobre zabave, NHF ikome tko je postao meme.Niste li ponosni na sebe? Trebate biti, jer bez Vas ničega od toga ne bi bilo.Uvjeren sam da se zajedničkim snagama u idućoj godini možemo probiti na internacionalno meme tržište. 4chan može imati Pepea, Leddit i 9gag neke svoje pi*darije, YubiTubi PewDiePie-a... Ali i FFA ima svoje aseve u rukavu. Imamo mi puno kvalitetnih mimera u našem društvu, poput Solida, Trxa, Flippera, Fenixa, autora ovih redaka, Tuhya, Yakuze, Solidusa, vipera, Blejda itd itd itd... S ovakvom postavom možemo daleko dogurati, vjerujte mi na riječ. Valja spomenuti i mladog perspektivnog mimera, Zontru, koji ako ovako nastavi može doći do zvijezda. Da, toliko samo dobri.Šalu na stranu, kako bi se prisjetili nekih od najljepših trenutaka ovoga foruma u 2015. godini, pripremio sam najbolje postove (uglavnom gledano po broju lajkova, ali ima iznimki) iz Blebetaonice, vremenski poredane, kao uvod u ovu temu. Dakako, donekle sam automatizirao proces kako bih brže i lakše mogao sve dokumentirati, jer bih u protivnom ovu temu radio negdje u ljeto 2016. Ostale postove iz drugih tema ću naknadno postavljati jer ovih iz Blebetaonice ima jako puno.Ugodno čitanje!9 likesStigla je proljetna PS2 MASTER SuperSport edicija, uplate do isteka bana;Nakon isteka bana mjenja sadasnju custom titulu 1.02Nakon Snakea, novi smrtni neprijatelj : Fenix 1.50 Maximalni 2.00 Icek 7.00 Bistric 9.50Nakon povratka: "izvinjavam se iako nisam nis pogrijesio i bil sam u praf" cime zapocinje novi set rasprava: 1.15Nakon dolaska iz protesta najavljuje ne sudjelovanje u gaming temama sto traje sve do prvog Meginog posta u Bloodborne temi: 1.45Dobiva novi ban dan prije E3 Sony konferencije: 2.05Nakon bana pravi novi racun na rebootu i odlazi u "posjet" Microsoft sekciji: 1.65 proglasava FFA najgorim forumom ikad: 1.30 putem Torce se posljednji put obraca ekipi: 1.15Odlazi na ljetovanja s Megom: 9999.99Odlazi na ljetovanje s Megom, Mega placa: 1.06Osniva svoj forum, prvi clan kojeg zove Snake 9.50Specijalna edicija CITATINakon potencijalnih problema s forumom ili sheranjem: "Sad ste dobili ono ke ste trazili" (DA 1.12, NE 20.00) : " A Znalo se da to ne bu islo na dobro" ( DA 1.18, NE 15.00) : " To vam je kad se troleri pozivaju, a ljepo sam vam rekel" (STORNO)8 likesNije Flipper bezveze ikona foruma .20 likeshttps://youtu.be/V9JQDY5MTdg8 likes8 likesmoram ovu anegdotu ispričati.Kad smo već kod anegdoti, pričao mi je prijatelj što se njemu dogodilo.Zagreb. Zima. Kasno poslijepodne. Ulazi on u tramvaj, osrednje popunjen, i prvo što mu upadne u oko je baba (dakle, žena od 50-60 godina) s bundetinom do poda. Stane se on negdje sa strane i ubrzo primijeti kako je u tramvaj ušla i prosjakinja, jedna od onih što obično drže svoje monologe moleći ljude za novac. I krene ta prosjakinja redom po tramvaju, i kao što to obično biva, neki ljudi joj daju koju kunu, a neki ignoriraju. I dođe prosjakinja do babe s budnom i zamoli ju za novac. Baba s bundom se okrene i kaže joj: "Kuna po kuna - palača.", odbivši joj dati novac.A na to će prosjakinja:"Kurac po kurac - bunda."12 likesTakođer nemam Facebook , apsolutno mi je nepotreban. Imam Skype za komuniciranje sa bližim krugom prijatelja i instagram koji koristim samo za gledanje tuđih slika.Baš se pitam kakvih slika 8 likespa taj zid su nedavno nekaj krečili9 likesBila je jedna rijetka karta koju sam htio imati, ali koštala je 420kn u onom Land of Magicu, a nije bilo para...Šteta.9 likesDi sad radiš da je tako loše?Sram me rec.Sram me rec.Znači u saboru.16 likeshttps://youtu.be/uvSH1OvZy948 likesIma li tko problema s nesanicom za vrijeme mjesecine?Sent from Tapatalk.Ja i rastu mi dlake strašno, čeljust me boli a kažu susjedi da se i nekakvo zavijanje čuje.8 likesIsplako se... 15 likesDok se ovaj meme nije u potpunosti izlizao morao sam napraviti jednu cjelovitu legendu, pa ako je netko nešto propustio, ovdje može potražiti informacije. Za uspomenu.Zamalo riknuo PC, sve u svemu dobro sam se zabavio. Worth.9 likesJa bi babu mrdno, zicer se jebe ko stuka.12 likesEvo i obrazlozenje zasto baba:Baba na slici moze imat max 55 god. Sto bi reklo da po mnogim standardima je ona milf. Dakle njoj je zivot fin, nema musica, ide si na pilates, na trx (ne na trxa neg uzad) , aerobik, vjezba si kegele da joj pica bude fit. Ide si s frendicama na kavu, rihtanje noktiju, dok joj je muz doma impotentan il se rastala. I sad za egzibiciju trazi mladjeg da je zajase jer se tako osjeca mladom. I boli ju briga i nesputana je a i iskusna. I divlja. Nema vise onih glupih zenskih musica i sam te gurne na krevet - fuck me now you little bitch! Make me cum!!Dok je srednja zicer sjebana jer je u krizi srednjih godina, zivce cupa radi kceri, i osjeca da je zivot nagriza i da je prerano rodila. Emocionalno nestabilna i oce nekog viteza s parama da je spasi od ispraznog zivota. Dakle, riskiras mentalno zdravlje a sevica nece bas bit dobra i vjerojatno poslije oce pillowtalk.A kcer je premlada. Moguca kurva. A mozda i maloljetna A mozda nosi i hepatitid abcd. Dok baba tebi placa pice i vozi te autom sebi doma na fuk, kod ove je obrnuto. Not want to bang.10 likesKakva je ovo shitty nerealistična igra? 4 likesMa tko je to nama stigao. Nije se ni registrirao kako spada, a već surfa valovima Prodajnih rezultata. Garant prva reakcija:EDIT: Off to a good start. Prijatelji. 9 likesVolim ljeto, ali ono normalno. Na kontinentu je ipak teski ekstrem +40.Nocas se nije dalo disat a kamoli spavat. Kad do 4 ujutro nisam uspio oka sklopit, bacio sam na balkon poplun i tamo se izvalio. U 5.30 zvoni alarm, a meni ruka i noga vise s balkona, onako ispod ograde. Susjed zalijeva cvijece i gleda koji mi je k 11 likesTko rusi forumKornjaca - 3.20Biomoto - 7.00Jelash - 4.10Kocijas - 1.90Damir - 1.90Tuhy - 5.20Ostali - 1.107 likesAdinova dominantna ideja malo dorađena. :12 likesPS2MASTER u industrijskoj špijunaži. :5 likesDi steu pičciIde report moderatoru10 likesGledam što mi nekak sporije otvara neke teme, ko da neko stavio hrpu slika / gifova... kad, ono, zeleni online kvadratić kod Solida. :9 likesAdmin tim slucajno obrisao forum.9 likesJel guzite šta Rekli smo dosta provokacija 8 likesIsao na momacku prekjucer, dosao doma jutros 10 likesLijepo se predstavljamo svijetu 9 likesAaa sramoteeee...ja ne znan sta se dogadja s tim Flipperom, sta stariji to nastraniji, same gadarije oko njega! :-PEvo reci cu ti ja. Sinoc se zaručio a iduće godine se ženim. Zlo mi. I naopako. Gotovo sve. Poslano sa S6 kante9 likesAk je neko jučer bil u Začretju......i videl posve zgaženog lika koji je skoro poyebo bratićevu ženku---...to bih bijo ja10 likesDecki ne kaze se uzalud, ne j*be lijep nego uporan.Ok. Daj mi. :10 likesSlika s Hrelića od prošlog vikenda. Prodavačica je uvjeravala da su igre originali. Ne mogu odlučit jel mi smiješniji Gran Turismo 6 na PS2 ili Jason Statham na coveru Drivera. 9 likesJa bi ovaj topic preimenovo u "Ambulanta".Ili "Moj dnevniče" za neke...Ili "nema me nigdje al kad dodem uvijek kenjam".6 likesMoj jako dobar drug je odradio tu operaciju, oba oka.Kaže trajalo par minuta, samo su analize bile čitav dan da vidi je li podoban za operaciju.Dao oko 1300 eura za oba oka ako se ne varam.Kaže da ne žali eura, evo ima već pola godine, sve je savršeno.Moj jako dobar prijatelj isto je išao na operaciju i taman upao kada je bila akcija 1+1, ali on ima samo jedno oko tako da mu džaba akcije.8 likesSolid Snake Neke sam od tu upotrebija, neki nisu sofisticirani kako mi treba sad, ali radim i na drugom negativcu psihopatu pa će bit od koristi. Godfather (knjiga) ima tonu bolesno dobrih citata. Te likove is Sopranosa i Boardwalk Empire pogotovo moram potražit, takve serije imaju veliki potencijal za ono šta mi treba. Hvala.SkyR3xX Yep, Andrew Ryan je među prvima koje sam potražija. Mass Effect znam napamet. ;;)> @SolidSnake a replya FiciLegenduEvo sto se događa kad svi imaju MGS avatare. 9 likes"Slovenija bijedna država", Kočijaš :9 likesTaman se mislim pun mi je k više faksa, iden malo na FFA vidit šta ima kad vidim opet o faksu.7 likesNe znam...meni se ovaj Fenix svidja...mozda bih ga pozvao na kafu na neko druzenja a mozda i vise od toga...5 likesNe znam...meni se ovaj Fenix svidja...mozda bih ga pozvao na kafu na neko druzenja a mozda i vise od toga...A mozda bi i prihvatio :12 likesAjde Krobi, nemoj se ustručavat.Znam da se znojiš dok gledas u ovo odbrojavanje.. :6 likes Kakve su ovo reklame dolje? Kolko para dizete?Cijela administracija se pred koji dan preselila u ogromnu vilu... pa ti računaj. Idući cilj je neka vrsta Outer Heavena za sve administratore diljem svijeta.3 likesK- KRO... LJUDI, LJUDIIIII, DOŠAO NAM JE KROBI!!!!...12 likesFacebook pao dva puta u zadnjih 7 danaFFA nijednom12 likesJa kad pomnozim svoj download i upload te oduzmem ping dobijem brzinu njegovog downloada. U minusu.Ja ne znam zbrajati8 likes^^ wife material.Za to što ti imaš nisu potrebni takvi skillsi.7 likesSto se tice Reboota, vidim na fejsu da pokrecu forum s skroz novom bazom (reset clanova i postova u tom slucaju) i portal. Preteklo nas Uglavnom, nije im puno trebalo. Nekih 4 godine?Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkStadion u Varašvi za cca 58 000 ljudi izgrađen u roku 3 godine, Reboot portal 4 godine u najavi izgradnje i još nije gotov. :Crkva Nediljkova u roku 2 mjeseca, kapacitet kompleksa 800,000.Slika oltara:Slika doma predsjedavajućih nadbiskupa:Slika welness i spa centra:Ako se dobro zagledate možete vidjeti nadbiskupa Cratosa sa dvije tajlanđanke na gliseru u donje desnom uglu zadnje slike.12 likesNabacite donate dugme ja cu vam prvi donirat 10$. Nemojte sad dati to Solidu da trosi na kurve u Becu.1 likeIzbrisa se forum, a favicon i dalje ne napraviše.Ehhhhhhhhh4 likesOvoliko postova u jednom danu nije imao ni POSIS u najboljim danima :skrolam dolje, same droljeskrolam niže, drolja sve više19 likesIzbrisa se forum, a favicon i dalje ne napraviše.Ehhhhhhhhh17 likesKidam. 9 likesNisam se prao 3 dana pa imam potrebu to podijelit ovdje. Fala.17 likesOtvorim POSIS tamo da ostanem zapisan u povijesti i izbrisu ga jer se za sada nece otvarati. Bio Mega neki dan kod mene u dućanu, plače od sreće što će admini imati ogroman broj opcija, a meni nije jasno što je tako happy kad je njemu dovoljno samo "delete" 10 likesR.I.P Lexie :5 likesVečeras šamaram sve u kostimima. #nasilje9 likesEvo, sad su dobili svoje. Samo mi nije jasno odakle im broj pošto u imeniku mi nije izlistan, a dao im ga sigurno nisam nikada.10 likesPoložio vozački.Vidimo se na cesti. :13 likesŠta bi napravili da nedužno surfate internetom i naletite na kućni uradak nekoga koga znate? Prijateljice, recimo.Rekao biDaj pičke, vidio sam da imaš !8 likesHipotetsko pitanje. :Šta bi napravili da nedužno surfate internetom i naletite na kućni uradak nekoga koga znate? Prijateljice, recimo.7 likesMoji išli na pir, osta sam doma. Maloprije stavljam komad drveta u kamin i opečem se, trznem i izbacim žara po tapetu. Sad tamo više crnih rupa čeka moje kad se vrate. Ma savršeno.Najebo si.Ispada da nisam. Vratili se, mater ni trepnila, ćaća se malo iživcira. Hmm. Očekiva sam obrnuto.Pricekaj da se mater otrizni