A zvalo se one koji su trgovali onda.

Btw, o bananju PS2MASTERA počeli smo pričat još 2015. Izdržao je čovjek skoro 7 godina 🤣

Fenix S time na umu, i PS2MASTER ce se trebati srediti...

Solid_Snake A master, fakat nemam ništa protiv njega, ali ja kad sam bio na reboot-u samo sam se držao njegovih smjernica, nažalost to nije leglo dobro ovim trolerskim fanboy-evima.

viper89 Master se ocito smirio , ocekivao sam meltdown kad Solid dodje na forum al dobro se drzi

Fenix Obecao mi je da ce biti miran

A evo i kak oje @Zero došao 😆

Kaj je sa Zero - mTaj lik mi je uvijek zvucao i pametno i iskusno

Slično nešto, 2005. sam mislim došao na Gameplay, 17 godina kruh te jebo. Na FFA nisam skočio odmah jer je prema ovom uvodu bio očit animozitet prema forumašima koji su tako tu bili puno prije reboota i svega, kao primjer očiti smo ja i Yakuza. New kids on the block htjeli sve očistiti, ali nismo se dali. Osim instagramuše flippera, on se jedini pravio kul i mlad.

Jedna stvar koja se definitivno mora spomenuti pri razvoju ove zajednice je i jedina religija ikad osnovana na forumima, a ona je dakako: Crkva Nediljkova. Nadam se da ćemo je jednom ponovno uzdignuti iz pepela.

yakuza_stinger tebe se @Solid_Snake sjetio 18.3.2015.

Solid_Snake yakuza_stinger ?

**I onda ignore, nije bilo odgovora iz nekog razloga hahaha

I to si bio baš u valu s Megatamom**

• densetsu
      • horde zla (zatrazio je nick - maroon gamer)
      • disco
      • chono7
      • megatama
      • yakuza stinger
      • Doom's_Day_Gamer

A evo i kako @weky (ni)je došao na forum

viper89 final check za Vedrana ?Koja je konacna odluka ? koliko sam skuzio fenixa dobio je invite kad je krenuo FFA i nije ga zanimalo pa da saljem opet cisto da zna da ima gaming dio sad ?

A onaj iznad citirani post nekog delikventa je od...

EDIT: O btj tema gdje smo odlučivali o pozivnicima ima skoro 800 postova

EDIT2: @electronicus ti si ovako došao

Icek Marek, rebel, electronicus, Moonflax...definitivno zaslužuju pozivnice.

@Dark_Indigo tebe se Dabar sjetio > @0#24681 Osobno bi htio poslat pozivnicu članu Dark Indigo.Đečko radi super fotke i ponudio bi mu da otvori kreativnu temu sa fotkama crtanjima i tim stvarima.Mislim da dečko fkt ima smisla  za to i ne vidim razloga da ga se ne zove

blade Crkva Nediljkova

re:yo

pozz

Do neki dan sam imao skrinšot tog posta, dok mi se hdd nije pokvario.

Ne smijemo zaboraviti ni uticaj regionalnih zvijezda, kao što je bio naš General Two, aka power7

Btw, post koji savršeno opisuje stanje tada (a i sada) 🤣

Fenix Moramo malo podici xbox tabor. Niti jedan post na tom PDF-u Imate prijedloge kakve?

viper89 Vecina su trolovi

Solid_Snake Znam da se mnogi ne bi složili, ali zovnuo bih Merlina, pa kako god.

Fenix Kako bilo, svim tim xboxasima bi se osiguralo da lijepo komuniciraju ovdje. A ne da im torcagamer uskace na podforum samo da bi rekao da je njemu u istoj igri veca rezolucija na PS4

Sry @Nexus opet 🤣

viper89 ako se ne varam filip je bio jedan od najaktivnijih clanova na forumu , ok je bio dok nije trazio u B&S hackere da sruse ND servere xD

@zontra ???

Evo zasto @fensisuperstar zamalo nije pozvan:

Razor jugo?

Yap.

samo bez bolda i gluposti. nadam se da nisam jedini.ne mogu to smisliti.

Same here, to mi je baš išlo na živce.

Sto se tice Razora, i mene nervira to s boldanjem, al kako mu to zabranit?

Fino cemo reci , zabranjeno ti je pisati sve u boldu . Kao i svima.

Također vidim da sam došao kada i većina, nisam siguran tko me pozvao ali znam da je nekakav invite bio u pitanju...ali sada kada vidim da je to išlo po buy and sell listi, ne znam zašto sam onda dobio invite jer nikad nisam ništa do tad kupovao/prodavao na GP/reboot.
          A i bilo je to taman negdje pred kraj mojeg posjećivanja foruma općenito (na GP-u sam mislim od negdje 2007-2008) pa sam bacio registraciju i hibernirao do sada.

Jebote vec sam 7 godina tu, mene @viper89 pozval ako se ne varam, kak vreme leti, uzas.

btw. sta se s bistricem dogodilo, on je samo odjednom nestao.

Kad je Ivica došao?

Flipper Fićo jbt gdje si bio 2003.?

U vrtiću. 🤣 I igrao Vietcong i Call of Duty.

S ponosom mogu reći da sam bio tu dok je @viper89 još bio gejmer.

A jedan član je pozvan zbog ovog siga na starim forumima

Killzone 2 je mama. Killzone 2 je tata. Svi ostali fpsovi su djeca. Rođena u kupusu.

Počeo sam na GamePlayu, mislim da je bila davna 2005. Prvo nisam bio nešto aktivan, ali onda sam se aktivirao u postanju taman negdje kad se predstavljala PS3/X360 generacija i od onda sam konstantan. A tu sam došao kad je Megatama postao admin na Rebootu.

Fenix Pogleđ me sad, čista regresija.🤣

Dobro da sam si napisao onu kolumnu o pred-FFA vremenu, da ne zaboravim i to. Ali iznimno mi je drago da je ovdje i dalje ta "kičma" starog Gameplay foruma, više ili manje aktivnih, zbog kojih mi i dalje forum ima svoje značenje i imidž. Možda i ostarimo ovdje još više. Zastrašujuće, znam.

Fenix Fenix Moramo malo podici xbox tabor. Niti jedan post na tom PDF-u Imate prijedloge kakve?

viper89 Vecina su trolovi

Haha ovo je istina ali recimo Jewbre i Merlin su imali jako dobre fore. Emperor isto dok nije poceo s vrijedjanjem.

Look at these mofos! How dare you! 🤣
              Fuck it, vratit cu staro cringe ime.

Odlična retrospektiva i drago mi je da sam bio tu na samom početku. Ovo izgleda kao nekakav kraj sezone haha

Mene je TRX pozvao tu, ali sam po nekome bio valjda najgori forumaš na svijetu, teški nacionalista, ma nema šta nisam tad bio po toj određenoj osobi.. nikad nisam saznao tko se to toliko nalagao u vezi mene. Na kraju mi je dopušten ulaz jer sve te izmišljene gluposti na kraju nisu imale nikakvog smisla.

Sve ću pregrmit, al Miro da je imo prednost pred menom...

Još ćeš ti trebat popust u Sancti, Fenikše!!!

Brijac teški nacionalista

pa nije to nimalo loše ili si mislio na nacistu?