Dobro me Dabar podsjetio, i mislio sam otvoriti temu pa ajde neka bude ovdje.Pretpostavljam da ću sam postati , no možda ako se ostvari ona ideja da imamo različite headere po temama i drugi članovi će se aktivirati. ;)Još jedna stvar, volio bih kada bi se, prilikom mijenjanja headera, oni stari ovdje arhivirali, tako da i noviji članovi mogu vidjeti kakvi su bili. Arhiva:
Nije dječiji, to je gamerski. Pošto smo svi gameri ovdje ovaj može na lobby :)
Odlicno. Bas sam razmisljao otvoriti danas slicnu temu. Sutra kroz jutro updateam prvi post s svim headerima do sad ;)
Ovo toliko dobro, šareno i dječje izgleda, da mi dođe da ugnjavim Fenix da cijeli forum prilagodi tome headeru Jest da izgleda vrtićki, tj. kao za vrtićki forum, ali opet izgleda tako lijepo da je milina. Taj bi header mogao biti u Retro pdf-u, ukoliko Fenix obistiti ideju da pdf-ovi imaju svoje headere.
Fenix Želiš li da maknem FFA logo i tu stavim "Retro gaming" (ili samo "Retro" jer ne znam hoće li stati, no mogu maknuti nekog lika), ili iznad FFA logoa ali samo manjim fontom?
Bilo bi super kad bi se vidio i FFA logo i naziv podforuma. A kako? To sve ovisi o tebi, ako tvoje oko vidi negdje prostora za to. Ako ne ide, ne trebas se trudit, jer slika kao slika stvarno izgleda odlicno. Steta da je se unisti...
Ovo je jedino što mi paše. Iznad nije bilo najbolje, treba zraka imati taj dio. "Lato" font, čisto informativno, jer ako budemo ovo imali po podforumima ili temama kasnije, bilo bi dobro držati se istoga stila, mogao bih sutra kad stignem napraviti još koji za neki drugi podforum.
Napravi za lig o' leđends ,al nek bude nekaj dank onak kak mi to volimo :
LOL kaj mi je Icek uzeo autorsku poziciju? Čika Fenix jel se može nešto srediti da mogu u miru kasnije editirati uvodni post. :*P.S. Imam osjećaj da tagiranje opet ne radi.
Fixed Btw, zar nemas opciju edit na svojem postu?
Imam na postu, ali nisam bio autor pa ne mogu prvi post mijenjati da se lijepo vidi na početku sve.
Updatean retro podforum. Svaka cast :)
ELECTRONICUS Ajd meni za ljubav uradi jedan Krobi Edition. <3
adin musa JV Da ne smetamo više u onom topicu , vidim da ga je Fenix već stavio u Retro dio. :* I meni se baš sviđa, volim jake šarene boje povremeno vidjeti iako djeluje malo "dječje", ali u tome je i čar.Budem jedan ljubavni header za Kočijaša bacio, to je uvijek zabavno raditi.
Blebetaonica "I have no idea what I'm doing pls to halp" edition:Zanimalo me kako bi izgledalo nešto simple i to s istom naračastom bojom da ispadne kao veliki lijepi moderni header.>That feeling when ne mogu nadmašiti "Retro gaming" header.>TFW depresija zbog te činjenice.>TFW moram napraviti nešto da se oraspoložim.
Genijalni headeri
ELECTRONICUS - Zadnji je do jaja
Svaka čast, super su :
Meni se navijacki najvise sviđa..il je to s koncerta M.M.K?