Odmah da smo načisto i da velim da se ovih quotanih $&/(/&%$$% ne mislim držati lol

• Ne trolajte i ne gušite temu bespotrebnim glupostima. Ukoliko vas se opomene da prestanete, prestanite.
  • Ne psujte i ne izražavajte se degutantnim riječnikom. Ukoliko baš morate, napišite $&/(/&%$$% umjesto psovke.
  • Ne napadajte druge ukoliko se njihovo mišljenje razlikuje od vašega. Prihvaćajte tuđa mišljenja, kao što i drugi prihvaćaju vaša.

Pogodite čije je ovo predstavljanje

Fenix Pogodite čije je ovo predstavljanje

ja sam siguran da se radi o @Fico

@Fenix Baš sad gledam datume registracije i vidim da sam po tome došao na forum 24. 9. 2015., kao i većina nabrojanih iz prve grupe. U postu spominješ sve događaje iz 2014., pa mi sad više nije jasno kad sam se stvarno ovdje registrirao, jer se sam definitivno ne mogu sjetiti. Ali poprilično sam siguran da sam i ja došao među prvima tu. Bio sam i mod Blebetaonica podforuma neko vrijeme, ali nisam iznenađen da se nitko toga ne sjeća jer jedino što sam radio tada je čistio oglase 😁 Da da, banneri su bili fora, pred kraj sam napravio i one interaktivne bannere za "Glazba, filmovi, serije" podforum.

Kakav je ovo val nostalgije... S vama se družim i svađam već 7 godina na FFA i 11 godina na forumima. Bio sam u srednjoj kad sam došao na FFA, sada završavam faks i radim. Jebemti, di vrijeme leti...

Već dulje vrijeme pokušavam neuspješno iskopati temu s najboljim objavama u godini koju je @electronicus otvorio, mislim da dvije godine za redom. To je bio urnebes.

@Fenix vrati staru SMF verziju foruma s ovom narančastom pozadinom. 🤣 Legacy theme.

I jel to Jelaš odbio pravila? 🤣

electronicus Baš sad gledam datume registracije i vidim da sam po tome došao na forum 24. 9. 2015

To je zbog buga u bazi, imam staru i trebam sinkronizirat datume ali nikako da to napravim. Ti si se regao 6. 4. 2015. kao negdje cca 40. član. Taman u vrijeme kad smo se negdje počeli otvarat izvan šeranja slotova

Fico

Evo 🤣
        https://forum.ffa.hr/d/2210-best-of-ffa-2015

Fico riješeno

DarkPunisher ruff na listi nedobrodoslih? Pa sta je on napravio ne sjecam se opce, online je bio bas chill lik, uvijek smirivao tenzije koje je su @ibor4you i @dargar zapoceli 😆

E ne mogu iskopat zašto da ga jebeš. Bio je u jednom od prvih lista prijedloga, i onda samo najednom na listi za odstrijel 😆

Fico Kakav je ovo val nostalgije... S vama se družim i svađam već 7 godina na FFA i 11 godina na forumima. Bio sam u srednjoj kad sam došao na FFA, sada završavam faks i radim. Jebemti, di vrijeme leti...

Ne bi nikad rekao da je ovako dugo prošlo od kad postoji ffa, a onda idem gledat i moj prvi gameplay acc bi krajem ove godine postao punoljetan da je još živ. 👴

Fico rumima. Bio sam u srednjoj kad sam došao na FFA, sada završavam faks i radim. Jebemti, di vrijeme leti...

Fićo jbt gdje si bio 2003.? 🤣🤣

ja sam se tada registrirao na GamePlay. Koliko sam zapravo star.

Ja u prvom valu?
            Neko vas je dobro zajeba🤣🤣🤣

Fenix 18.2. se Max sjetio i @Raziel (ako si to ti?)

Gameplay, Next Level, Ribut.. više ni sam ne znam na koliko foruma smo se se selili, da bi se na kraju skrasili na FFA.
            Pričamo o preko 10 godina druženja, rasprava, svađa, humora i na hiljade i hiljade ispisanih tekstova.

Emocije su svakako prisutne, a ne mogu biti više ponosniji obzirom da smo krenuli od obične ideje, a evoluirali u respektabilan sajt.

A zvalo se one koji su trgovali onda.

Btw, o bananju PS2MASTERA počeli smo pričat još 2015. Izdržao je čovjek skoro 7 godina 🤣

Fenix S time na umu, i PS2MASTER ce se trebati srediti...

Solid_Snake A master, fakat nemam ništa protiv njega, ali ja kad sam bio na reboot-u samo sam se držao njegovih smjernica, nažalost to nije leglo dobro ovim trolerskim fanboy-evima.

viper89 Master se ocito smirio , ocekivao sam meltdown kad Solid dodje na forum al dobro se drzi

Fenix Obecao mi je da ce biti miran

A evo i kak oje @Zero došao 😆

Kaj je sa Zero - mTaj lik mi je uvijek zvucao i pametno i iskusno

Slično nešto, 2005. sam mislim došao na Gameplay, 17 godina kruh te jebo. Na FFA nisam skočio odmah jer je prema ovom uvodu bio očit animozitet prema forumašima koji su tako tu bili puno prije reboota i svega, kao primjer očiti smo ja i Yakuza. New kids on the block htjeli sve očistiti, ali nismo se dali. Osim instagramuše flippera, on se jedini pravio kul i mlad.

Jedna stvar koja se definitivno mora spomenuti pri razvoju ove zajednice je i jedina religija ikad osnovana na forumima, a ona je dakako: Crkva Nediljkova. Nadam se da ćemo je jednom ponovno uzdignuti iz pepela.

yakuza_stinger tebe se @Solid_Snake sjetio 18.3.2015.

Solid_Snake yakuza_stinger ?

**I onda ignore, nije bilo odgovora iz nekog razloga hahaha

I to si bio baš u valu s Megatamom**

• densetsu
                • horde zla (zatrazio je nick - maroon gamer)
                • disco
                • chono7
                • megatama
                • yakuza stinger
                • Doom's_Day_Gamer

A evo i kako @weky (ni)je došao na forum

viper89 final check za Vedrana ?Koja je konacna odluka ? koliko sam skuzio fenixa dobio je invite kad je krenuo FFA i nije ga zanimalo pa da saljem opet cisto da zna da ima gaming dio sad ?

A onaj iznad citirani post nekog delikventa je od...

EDIT: O btj tema gdje smo odlučivali o pozivnicima ima skoro 800 postova

EDIT2: @electronicus ti si ovako došao

Icek Marek, rebel, electronicus, Moonflax...definitivno zaslužuju pozivnice.

@Dark_Indigo tebe se Dabar sjetio > @0#24681 Osobno bi htio poslat pozivnicu članu Dark Indigo.Đečko radi super fotke i ponudio bi mu da otvori kreativnu temu sa fotkama crtanjima i tim stvarima.Mislim da dečko fkt ima smisla  za to i ne vidim razloga da ga se ne zove

blade Crkva Nediljkova

re:yo

pozz

Do neki dan sam imao skrinšot tog posta, dok mi se hdd nije pokvario.

Ne smijemo zaboraviti ni uticaj regionalnih zvijezda, kao što je bio naš General Two, aka power7

Btw, post koji savršeno opisuje stanje tada (a i sada) 🤣

Fenix Moramo malo podici xbox tabor. Niti jedan post na tom PDF-u Imate prijedloge kakve?

viper89 Vecina su trolovi

Solid_Snake Znam da se mnogi ne bi složili, ali zovnuo bih Merlina, pa kako god.

Fenix Kako bilo, svim tim xboxasima bi se osiguralo da lijepo komuniciraju ovdje. A ne da im torcagamer uskace na podforum samo da bi rekao da je njemu u istoj igri veca rezolucija na PS4

Sry @Nexus opet 🤣

viper89 ako se ne varam filip je bio jedan od najaktivnijih clanova na forumu , ok je bio dok nije trazio u B&S hackere da sruse ND servere xD

@zontra ???

Evo zasto @fensisuperstar zamalo nije pozvan:

Razor jugo?

Yap.

samo bez bolda i gluposti. nadam se da nisam jedini.ne mogu to smisliti.

Same here, to mi je baš išlo na živce.

Sto se tice Razora, i mene nervira to s boldanjem, al kako mu to zabranit?

Fino cemo reci , zabranjeno ti je pisati sve u boldu . Kao i svima.

Također vidim da sam došao kada i većina, nisam siguran tko me pozvao ali znam da je nekakav invite bio u pitanju...ali sada kada vidim da je to išlo po buy and sell listi, ne znam zašto sam onda dobio invite jer nikad nisam ništa do tad kupovao/prodavao na GP/reboot.
                    A i bilo je to taman negdje pred kraj mojeg posjećivanja foruma općenito (na GP-u sam mislim od negdje 2007-2008) pa sam bacio registraciju i hibernirao do sada.