Fenix Nazovi geodeta i izmjerite tko je u čijem terenu. I pripremi jedno 5000kn za to 🙂
Ako si siguran da si u pravu onda se možda isplati to više nego sve čupat van, znaš šta je čupat van beton iz zemlje? 😃 Čupao sam ovaj tjedan betonske szupove koji su metar u zemlji bili (vjv isto kakve ti imaš), dobro da sam živ ostao. Ali dobro, ti imaš betonske stupove, ne pasice, tako da je to lakše izvesti. Aii vanjsku ogradu ćeš teže ušarafit u takve stupove ako ideš na opciju ograde koju sam ti dao za primjer. Misliš možda onu klasičnu metalnu žicu na odmotavanje stavit? To ću isto mijenjati na drugoj strani dvorišta, to je laganica, imaš i one španere koje staviš da se ne grbi na dnu i vrhu.
EDIT:
Ovako nekako će to meni izgledati (ovo je neka slika s neta, ne mog dvorišta). Kod mene je 40m stepenica, i onda 20tak ravno, ali između ta 2 dijela postoji zavoj koji sam ne znam kak bi izveo. Treba rezati panele, sve prilagoditi jer mora ić pod kutem da ne odem na cestu. Tak da je meni opcija plati ljude ovdje najbolja, a sad jesu me oderali ne znam, no kad sve profi naprave baš me i briga.
Torla Od kud ti ideja da te netko želi gledati golog????
Je, a one privatne poruke koje mi šalješ ćemo zaboraviti? 😃