foggy i para se tope kao maslac (netko ga je spomenuo, da, pare odu brzinom munje).
Spomenula sam ja, zato jer je metafora baš primjenjiva 😀 meni je najbolja reakcija kada kažem da sam potrošila x kuna na neki dio renovacije pa kad mi dođu gosti, reakcija je većinom : i to je sve? I TO JE SVE ZA TE PARE?? Pa se skupim ko tri soldi sira i preispitujem cijeli svoj život.
Evo danas situacija, radnici mi rade drvarnicu, jučer mi završio struju čovjek, i dolazi mi jedan i kaže: zašto je x kabel ovako stavljen sad kad ti bude žbukao bit će sranje. Žbukat mi dolazi za 5 dana, i neznam što više reć komu, i kako će sad ta žbuka ić preko tog kabela, da nazovem ovog za struju i pitam ga zašto je taj kabel tako, da ga sama pomaknem, da njima kažem da ga pomaknu, ili da se napravim glupa kad dođe ovaj za žbuku i hodam ovako cijelo vrijeme i kažem mu da samo ide preko tog kabela 🤷♀️
Došao mi jučer uzet mjere za vrata i prozore, i baci mi cijenu jednog ukrasnog panela za vrata 3500 kuna i to najjadnija verzija stakla. Što reć.
Ako ne ništa, skupila sam asortiman brojeva majstora, ako ništa znam koga zvat ako nešto bude.