- Uređivano
Sterlok Tvrdim da se moglo puno više da do rata ne dođe.
Tako je, Ukrajina je trebala biti u NATO savezu odavno. To je jedini način na koji do ovog rata ne bi došlo.
Sterlok Kao što USA nema pravo okupirati Irak jer tvrdi da oni imaju oružje za masovno uništenje koje nikada nije nađeno. Irak je međunarodno priznata država.
Pričaš o dvije kompletno nepovezane situacije. USA je napao Irak zbog političkih ambicija nekih svojih službenika, ne da okupira teritorij.
I da je preslikana situacija, opet bi se radilo o dvije različite situacije. Ti pričaš kao da nitko ne osuđuje USA zbog invazije Iraka, a osuđuju doslovno svi.
I znam ja da ne podržavaš Rusiju, samo ti govorim gdje mislim da griješiš u svojoj analizi situacije i stajalištu prema širenju NATO saveza.
Bilo kakvo ograničavanje kandidature Ukrajine ili bilo koje druge zemlje za članstvo u NATOu bi bilo velika uvreda toj zemlji i negiranje suverenosti i nacionalnog identiteta a još gore, bilo bi podilaženje terorističkom režimu.
Pitaj Ukrajince što žele, jel bi rađe da se podilazi Rusiji ili da im se šalje oružje da sa Rusijom pometu pod.
Mislim da pokazuju na primjeru.