Meni je pak čudno kakvo je stanje komunikacije na ovom forumu npr! Čim netko napiše nešto što se ne podudara sa sveopcim misljenjem ide se u agresivu i praktički vrijedjanje.
Evo ja sam netko koga ne dira previše to što se dogadja u Ukrajini, baš kao što mnoge ne dira to što se dogadja u Gazi, kao što mnoge nije diralo što se događalo u Vijetnamu, Iraku, općenito na istoku i Africi. Šta to mene treba napasti na ulici zbog moje indiferentnosti?
Čovjeku je intervju solidan, ja npr ne mogu baš provariti Tucker-a i njegovo cerekanje. Nije @stitrek napisao da treba poubijati sve Ukrajince, kao što npr Izrael radi na tome da poubija sve Palestince.
Mene samo zanima dali bi vi napali osobu tako na ulici, u baru , na poslu da imate razgovor sa njom i da vam se mišljenja ne podudaraju?! Čak i da ste sigurni i da je objektivno njegovo mišljenje krivo. I što kada bi ta osoba bila jednostavno fizički jača i mogla bi obrisati pod sa vama? Bili onda prešutili ili bi mu rekli da je glup i da ništa ne zna? Posebice ako je Rus ili Izraelac ili Palestinac itd. Zašto nitko ne ode do ovih Arapa po Europi i kažu im da se ne mogu tako ponašati prema svojim ženama jer to nije moralno sa našeg zapadnjačkog stajalista? Stvarno se pitam. Primjera u društvu ima jako mnogo, ali nekako sve to se rješava po internetu, ali slabog utjecaja ja tu vidim na stvarni svijet.
Teska istina je da će Izrael, baš kao I Rusi "pobjediti". Nevini će izginuti, za 20 godina kao i slučaj nas domovinski rat, glavni akteri će poumirati i sve će se "zaboraviti". Tj svijet će zaboraviti, a trajne posljedice će najviše osjećati ljudi na tim područjima, a nikako ovi koji su sada glasni.
Meni takodjer u intervjuu neke stvari nisu odrađene profesionalno, niti ću vjerovati putinu sve na rijec. medjutim smatram da nije isto pričat sa čovjekom na čelu države koja vodi rat i sa Kanye West-om. Neka pitanja ti neće biti dozvoljeno postaviti, nažalost, ali tako je.
Da bi bilo dobro da rat sutra, da svi ratovi sutra prestanu? Bilo bi! Dali je to realno za očekivati? Pa mislim da taj odgovor svi znamo…