buz
Jedan od velikih razloga zašto sam ja recimo puno bolje prihvatio ovu akviziciju je zato jer vjerujem i očekujem da će Microsoft vratiti tu kvalitetu u Bethesdu i Activision Blizzard.
Možda JE prazna nada, ali dovoljno sam dugo u ovom da znam da first-party=kvaliteta.
Ako ti je bitno dobiti korisnike kod sebe onda im moraš pružiti value, a valuea bez kvalitete nema.
Nije mi realno skakati na doomsday scenarij kad je povijest pokazala da i veće stvari od ove, kad se sve posloži, teško da krajnjem korisniku mjenjaju puno.
escoban
Ok sad. Xbox One ih je koštao puno reputacije, ali imaju nevjerojatno jake svoje IPeve sa nevjerojatno kvalitetnim igrama i sada idu sa jakom strategijom baziranom baš na igrama i kvaliteti.
Novi Halo je odličan primjer.
Forza Horizon 5 isto.
Pitanje je vremena kad će upregnuti ostale svoje orginalne IPeve, a čekaj još da krenu sa kupljenima.
Sony s druge strane pada u kvaliteti kolko tolko.
Još uvijek su to izuzetne igre, ali definitvno se vidi pad u odnosu na prije.
Jedina dva IPa koja mogu reći da ostvaruju razinu kvalitete kakvu je Sony nekad rasipao na sve strane su GoW i TLOU trenutno.
Ok, ostavljam mjesta da ovo možda bude loše za industriju, ali za kvalitetu koju ćemo mi kao korisnici dobiti na kraju, mislim da je poprilično sigurno da je odlična stvar.