Normalno da znaju što rade, tamo su zaposleni najveći stručnjaci i umovi današnjice što se tiče marketinga.
@renda
Pročitao sam post gore, puno ste napisali.
Ovak, nisam nigdje spomenuo console war, gdje si to vidio?
Kažem da treba imati sve i pustiti kako je. Normalan tijek i poslovanje korporacija.
Misliš da je Microsoft briga za to kaj šaka ljudi negoduje po forumu?
Badava pišete kako to nije dobro za gaming, idemo prema monopolu, developeri nemaju slobode itd.
Ti si korisnik i imaš dvije opcije.
Kupiti ili ne kupiti. Točka. Imaš pravo srati po njima kao i svakoj drugoj firmi koja je smeće. U principu su svi. Nema tu dobrih i loših, to su bajke za 10 godišnjake. Pare, pare i pare.
Microsoftu to čak nije ni izvor prihoda.
Neznam kako niste skužili.
Ovo je TRENUTNO KURČENJE i demonstracija moći nad ostalima.
Microsoft tako posluje od početaka.
I da, pa Microsoft ima monopol odavno.
Na čemu pišete kad niste na mobu?
Na PC-u. Koji OS? Windows jel tako?
I ne slažem se sa 90% postova ovdje.
Neću biti vulgaran ali pišete u prazno.
Svi. Svi imate krivi pogled. Ovi koji prcaju i vi koji radite analize.
Gaming ko gaming nije potreba nego luksuz, znači @Deadwalker , @Tuhy , nema tu mjesta za priče o skupoći, pretplatama, servisima, pogodnostima.
Gaming nije nužan za život poput hrane, odjeće, medicine i takvim se klasificira.
Pa sam Don Matrick je bio bezobrazan po lansiranju Xbox One konzole i pitanju o always onlineu. Odgovorio je nešto tipa, zar živite u nuklearnoj podmornici?
Pišem iz sjećanja, ispravite ako nije Don.
@TITANXIS
Uvijek možeš rotirati konzole ako su novci problem. Prekucaj sve na PS5, prodaj i kupi Xbox. Zatim prodaj Xbox i kupi Nintendo pa se vrati na PS.
Danas ima načina za sve a onaj koji mora gledati na svaku kunu bolje da se ostavi gaminga jer sigurno ima bitnijih prioritetnih stvari u životu od tog luksuza. Ali opet mi nitko nemože reći da nema za igru danas, znači punoljetna mlada osoba koja je zaposlena a vikendima se potroši od 200 do 1000kn po krčmama. Nebreš ovce i novce.
U drugima zemljama, gdje su standardi trostruko bolji, igre ionak kupuju roditelji ili djeca od ušteđevine jer mogu.
To kaj mi na balkanu živimo kak živimo sigurno nije kriv Sony, Microsoft, Google ili Apple.