@chono
Ček jel na kraju Blizzard isto kupljen ili nije?

Ovaj meme izgleda ko da nije.

buz
Ok, da, ali uzmi u obzir da Activision ima jednu relevantnu igru koja ionako nije kvalitetom baš na najboljem glasu.

Mislim da se može 90% Activisiona srezat u korjenu i da Call of Duty bude 4 puta kvalitetnija igra.
Samo da ukinu godišnji release.

wooddiebone NEvidim kako je pad u kvaliteti kod SOnya , nakon odlicni igri ala Miles/Deamon/Reachet/Ghost/TLOU2 ili Returnal . Jos sad Horizon i GOW izlaze koji ce vrlo vjerovatno bit toptier ove godine .

master_x Zamisli sony kupi Take2 , i kaze nije ovo lockanje igri neke ce doci i na druge konzole ( GTA5 rerererelease 😆 ) jel bi onda svi pljeskali sonyu kao sta sad to rade MSu ?

escoban

Meni sve super od toga. Evo trenutno uživam u Tsushimi baš.

Al ne možeš se pravit da je to na razini PS3 Sonya.

HZD nije najbolje prihvaćen.
        Days Gone niti je najbolje prihvaćen niti se prodavao najbolje.
        Tshushima isto nije najbolje baš prihvaćena.
        Čak Spider-man ima jako puno kritičara.

I da, osim Days Gonea, sve te igre su meni odlične i obožavam ih i veselim se nastavcima, ali ne mogu se pravit da je to na razini Sonya od nekad.
        Open World za Sony nije baš izrodio najboljim rezultatima po mišljenju mnogih.

Al to nije tema rasprave.
        Ne želim se zadržavat na tome jer je raspravljeno više puta na forumu tako da nije nešto novo i nečuveno.
        Možemo nastavit u nekoj prigodnijoj temi.

sanzo blizzard i activision su spojeni prije vise od 10 godina u jednu kompaniju.

Znam. Zato mi ni nije jasan meme.

escoban Zamisli sony kupi Take2 , i kaze nije ovo lockanje igri neke ce doci i na druge konzole ( GTA5 rerererelease 😆 ) jel bi onda svi pljeskali sonyu kao sta sad to rade MSu ?

Ovo se nikad ne bi dogodilo.

I ja ne vidim da svi plješću Microsoftu na akviziciji.
        Pogotovo ne ovdje.

wooddiebone Neslazemo se ni blizu ali necemo offtopic 😆 Samo cu jos rec PS4 era je po meni jaca od PS3 i to da 3od4 navedene igre nisu dobro prihvacene isto nisam nigdi vidio . Ok ima ljudi koji kazu da je Kendrick Lamar overrated i da su mu albumi smeca pa sigurno ima ljudi kojima te igre nisu sjele

wooddiebone activision i blizzard su tehnicki spojeni, ali nikad nije bilo ljubavi tu, blizz je i dalje radio kao zaseban entitet, tako da na neki nacin meme ima smisla

wooddiebone sad si fakat napisal bedastoce, svaka od nabrojanih igara(osim DG-a) su pobrali hrpetine nagrada, prodali se u lijepim brojkama i bili nominirani za brdo gotya, ne znam od kud ti te informacije.

wooddiebone HZD nije najbolje prihvaćen.
          Days Gone niti je najbolje prihvaćen niti se prodavao najbolje.
          Tshushima isto nije najbolje baš prihvaćena.
          Čak Spider-man ima jako puno kritičara.

Od kud vučeš ovu statistiku? Na osnovu našeg foruma? Jedino kaj stoji je da je Days Gone podbacio.

Tsushima je skoro jednoglasno prihvaćena s oduševljenjem. Svugdje osim ovdje. Pogledaj user score na Metacriticu, pogledaj komentare na drugim većim forumima. Čak i sami Japanci su ugodno iznenađeni koliko dobro je odrađena.

Ne znam jel mi pratimo istu industriju.

HZD, Days Gone i Tsushimu se od izlaska do danas kritizira zbog Ubisoft formule, dosadnih side questova, nepamtljivih likova i checklist gaming dizajna.

Kako ovdje na forumu tako i svuda.

@Tzereen

Ne kažem ja da to nisu izuzetno kvalitetne igre.
          Ja kažem da to nije razina na koju nas je Sony naviknuo.

Nemojte me opet tjerat da raspravljam o stvarima koje nisam ni spomenuo.

wooddiebone Pa to je definicija RPGova , dosadni sidequestovi/nepamtljvi likovi itd. Eto Skyrim i Wither3 (koji se gledaju kao toptier rpg) prisa sam obe igre nesicam se neki superzanimljvi side questova ni superzanimljivi likova. Ljudi igraju RPG-ove kao sta gledaju randomn netflix serije "eto tako"

Zaboravljate svi najveće remek djelo, a to je The Last of Us Part II. I sad ne trolam. Na stranu uvjerenja, stajališta i sve ostalo.

Kad je Microsoft kupio Bethesdu rekoh OK no sad kad su kupili Activision i Blizzard mi se već čini ozbiljno za Sony. Ako krenu s ekskluzivama SOny će tu jako puno izgubiti i ne bih se čudio da XBox krene polako ali sigurno rasi i da će se ljudi krenuti prebacivati. Iako imam PlayStation od jedinici prije više od 30 godina ne bi mi bio problem prebacit se na XBox ako će imati ekskluzive za neke od meni važnih igara (Elder Scrolls, Diablo itd.).

escoban Pa to je definicija RPGova , dosadni sidequestovi/nepamtljvi likovi itd.

Tako je, to je glavna karakteristika svakog rpga. U slucaju da ima dobro napisane likove ili zanimljive sidequestove igra odmah prelazi u drugi zanr.

master_x

Nikad ne bi rekao da je Take Two tako “jeftin”. Više bi Sony zaboljelo da više ne vidimo GTA igre na PS-u.