- Uređivano
wooddiebone Meni je jasno da je ovo kratkoročno super stvar za vlasnike Gamepassa, upravo se ponuda pojačala dodatno, da o Bethesdi i ne govorimo što je donijela. Za nikakve pare će se day one igrati dragulji od igara, u to sam siguran. No dugoročno gledano, drugi će u istom smjeru jer će morati. Cijene će rasti jer to tako funkcionira i bit će nam sve teže dostupno. Čak i ako eliminiraju hardver i budeš u mogućnosti preko TV-a streamati i igrati igre, opet će ti biti teže dostupno. Ja općenito ne volim te pretplate. Svjestan sam benefita koje mi donose sa svojom jednostavnošću, no evo sad se šire u sve sfere, pa očekujem ih i van entertainment industrije, npr. u auto industriji unutar 5 godina 100%. Već sad imaš u autima storeove gdje možeš doplatiti featureove koje u biti imaš, ali su zaključani. To će sve za nas koji imamo dosta hobija na kraju ispasti jako skupo jer se cijenama ne prilagođavaju našem tržištu.
Netflix plaćam i već masu tog propuštam na drugim platformama jer mi se neda piratizirati više, a neću baš plaćati 3-4 video servisa. I onda radije gledam nešto na Netflixu što inače vjerojatno ni ne bih kad ne mogu do ovog drugog. Možda piratizacija doživi novo proljeće ako ljudi popizde.