wooddiebone Zašto se na svim ostalim temama možemo normalno zajebavat, bacat memeove i šalit, ali kad se radi o jednoj određenoj temi onda treba pazit da se troje ili četvero ljudi koji nisu u stanju prihvatit šalu ne bi slučajno uvrijedilo?
Nitko se ne uvrijedi na osobnoj razini, nego nekolicina vas očito ne vidi "ton" svojih postova
i očitu (posve nepotrebnu) provokaciju na koju netko odgovori, a vi taj odgovor doživite ko neki izljev frustracije nekog Sony fanboya.
Ja sam dobio proljev na onaj Playerov "držite me, ne mogu" isprdak od posta koji ne služi ničemu osim da pokaže da je njemu drago što je Sony ovom Microsoftovom akvizicijom dobio udarac u jaja. Neka mu je drago, meni ne smeta, ali taj "ton" tog krajnje nepotrebnog posta je tu samo da izazove reakciju.
A da mu je netko odgovorio na to, ispao bi "nadrkani fanboyčić"
Ja vas ne kužim, majke mi moje... Ti moraš hodat po jajima, a nedajbog da netko od nas "ostalih" odgovori nekom provokatoru, odmah si okarakteriziran ko Zonyevac.
pravednik Ako te IGRA zanima, onda ćeš kupiti hardver na kojem ćeš istu odigrati jel tako?
Zdrav razum govori da jeste.
Poslije možeš prodati Xbox.
I dalje će me zanimat, ali smatram šupčinski da moram kupovat novu konzolu ili Pc radi ovakvih poteza pojedinih kompanija.
Većina nas ovdje je dovoljno situirana da si može priuštit neke stvari, pa makar i na rate (il možda da preprodamo par konzola, heh) , ali nam se ne sviđa kam ovo vodi.
Mislim da su pojedinci to već dovoljno jasno naglasili, al neki od vas il ne čitaju kak treba il jebu u prazno.