• Offtopic
  • Gym, fitness, crossfit - dnevni treninzi

Skinuo 3,2 kg u 3,0 tjedana. 💪

7 dana kasnije

Jedna dok sam bio prošli tjedan u Rovinju:

Morat ću stisnuti prije ljeta ako se ne želim crveniti na plaži.🤣

Zero Morat ću stisnuti prije ljeta ako se ne želim crveniti na plaži.🤣

Lakše ti je tjedan dva se crveniti na plazi nego umirati cilu godinu

Zero vrhunac kako muško tijelo treba izgledat

Osim pokojeg cruncha nisam uopće nešto radio na absima. Nedavno u Kauflandu za nekih 5 eura uzeo neki ab wheel. Tak da, plan je više se posvetiti trbušnjacima s barem par setova po 20-30 ponavljanja. Kome valja, kome ne, ostalo rutinski, vidjet ću hoću li ubacivati još nešto, šipka i bučice su ipak glavne. I neki kardio moram ubaciti, barem neku šetnju svaki dan jer ovo što si radim s nekretanjem me najviše jebe, a bome i leđa pate.

Zero ako mislis na vizuale, trbuh se radi u kuhinji. Ako mislis na funkciju onda da, treba ravnomjerno obuhvatiti svih 8 slojeva misica

Zero core bi ti trebao biti aktiviran u svim kompleksnim vježbama, izolirati trbušnjake je po meni pointless

Twillight Aktivirani su, ali nedovoljno. Može se s wheelom pogoditi i triceps, ali poanta je da se radi o jednoj od najboljih sprava za pogoditi trbušne ako se radi ispravno. Znao sam već sljedeći dan nakon prvog korištenja.🤣

Zero mislim da on govori o vjezbama kompleksnih pokreta. Primjer, prednji iskorak dok drzis bucicu. Izvedba, bucicu dignes do razine brade, stisces s obje ruke, trbuh i cijeli torzo napet, blago nagnuto tijelo naprijed u kukovima i ides u prednji iskorak i gadas pritisak na peti da pogodis lozu i guzicu, dok ti cijeli core stalno radi i ima tenziju

103 kg i dalje. Ide ta defka, reče on sarkastično. Ajmo reći da dobijam mišića jednako koliko gubim sala. HaHa-Ha-Haha.

Genesis u biti ih i ne treniram skoro nikako, jer stvarno bude previše. Ovo mi je sve od zgibova i bencha

Genesis desna ruka je više prema naprijed u odnosu na lijevu, drugačiji kut. ovo je slikano sa timerom napamet