StarFox_N ako uspijem 5 treninga tjedno, onda sam sretan, a ispod 4 ne idem. Obicno 3 u gymu, a 2 doma. Gym zbog utega i sprava, a doma bodyweight.
Ne ciljam posebno misicne skupine, ali odvajam treninge nogu i gornjeg dijela tijela. Medutim, ima i treninga sa cijelim tijelom.
Aktivno sam poceo 2017., klasicno kao i svi, gym, dizanje utega, jer sam bio u uzasnom fizickom stanju i jebala me stitnjaca.
Onda je 2018. dosao Alan na scenu i tu je sve krenulo na bolje. Funkcionalni treninzi, klasicni gym, crossfit, komninacija svega i dosao sam u zivotnu formu. U tom periodu sam radio 100 zgibova kao od sale, 200 marinaca, uglavnom poigravao sam se sa svime.
Nakon rodenja sina, 2020. i preseljenja na novu adresu, malo je doslo do stagnacije, jer ne mozes. Zadnjih godinu dana sam se vratio pomalo na stare staze.
Ja bi rekao da u prvoj godini mozes doci u jebenu formu izgledom, imas onaj pocetni efekt kad se sve vidi, ali najbitnija je konstanta, trenirat stalno, nikad ne ponavljati treninge iz tjedan u tjedan, stalno kombinirati i sokirati misice.