Brijac problem sa zvukom opruge je bila boljka i na DualShocku 4, sa DualSenseom se samo nastavilo.

Meni od prvog dana originalni od 5ice neće puniti preko onog punjača. Sve kupljene dodatno puni. Ovoga moram puniti putem konzole.

2 mjeseci kasnije

Meni je R2 malo olabavio , nepruza otpor kao nekad . Neznam bili reklamira ,mozda mi sad addaptiv trigeri nefunkcjoniraju kako trebaju . Ovo mi je vec 2. dualsens sa problemom , dok sa dualshockom nikad nisam ima problema

escoban
    Minjaj klasika je to ja san vec na cetvrtom

Evo dobio novi kontroler , cak mi je dao da uzmem crni iako je moj bio bjeli top

Kruže priče da su ti obojani bolji...

Ovaj iz SD mi spominje kako kontroleri koji nisu u bundelu sa PSom su kvalitetniji , iako mi to nedrzi bas vodu .Al vidit cemo ocito cu svako 6mj morat minjat bar ih daju dzaba 😂

escoban Hrabar odgovor 😃

jbt čekaš plejku godinu dana...onda moliš boga da dobiješ tihi hladnjak i da kontroler ne rikne za par dana xD

doctorfreak Kad razmislis ovo sa kontrolerom je dobro , imat ces svako polagodine novi kontroler i jos mores birat boje 🤣

Ja sam također svoj promjenio 23.12.

Noć prije osjetio u F1 da lagano drifta lijevi analog prema desno. To je kontroler koji sam dobio s konzolom tamo u trećem četvrtom mjesecu. Čak nisam toliko ni igrao zbog manjka vremena (možda 200 sati max sveukupno, ako i toliko), ne bacam kontroler nikad i uvijek stoji u ladici kada se ne koristi.

Nije bilo nikakvih problema sa zamjenom.

Tih problema s driftom se sjećam još od PS One, kasnije nisu bili toliko izraženi sve do sad očigledno.

Nexus

Meni se isto to događa s DS5 kontroler ok samo je razlika što je star 4 mjeseca ako se ne varam.
          Mazim ga i pazim ali opet uzalud , kvaliteta je 💩

3 mjeseci kasnije

Desilo mi se to mozda 2x , pusti da stane blinkat spoji ga kablom na PS5 i onda stisni PSbutton