leskirm Ja imam ovaj problem, headphone jack na kontroleru mi ne hvata slušalice i one su labave te imaju 2-3mm praznog hoda što dovodi do prekidanja zvuka. Idem danas napravit reklamaciju. Inače kontroler je mažen i pažen..
TITANXIS Taj problem sa driftom je već imal i prapradjed dualsensa ps5. Naslijedili su gene svi od njega. To je neizbježno.
leskirm Zamijenili su mi kontroler. Veli mi lik da je to čest problem samo se ljudi ne žale previše na to.
escoban escoban @Tuhy Jel znas mozda koliko normalno traje popravak kontrolera u SD? Ostavio sam ima 8 dana jos se niko nije javio
Miro Isti tren sa dobio drugog odnosno vec 2 komada u 20 dana sto san prominuo Dodem kazem problem dadu mi drugog i to je to
Tuhy Ak je u jamstvu, ide zamjena i rješava se odmah. Problem je što ih nema, čekamo da dođu. Dualsensi kroz par dana, za Dualshock ne znam konkretni datum.
escoban Tuhy bilo je dualsensova kolko oces na izlogu ,lik uze i posla ga za zagreb . Nisam zna da mi mora zamjenit za novi nista morat cu nazvat nekog da to rjese.sricom pa imam 2 kontrolera
Tuhy Nije bilo, sve je bilo rezervirano za bundleove sa konzolama. I ja sam ih imo u izlogu par, ali nisam ih mogal prodat il koristit za zamjenu. Nove količine dualsensea u petak ili u ponedjeljak.
Flipper Je li mi umro DualSense? Nisam palio par dana PS5 jer sam imao neko privatno sranje, sinoć htio upaliti i neće DualSense. Ne mogu ga uopće upaliti. Probao puniti par sati i neće. Probao ga povezati s P55 via USB pa upaliti...opet neće. Ne daje nikakve znakove života. 🙁
deathwish @Tuhy koliko sam shvatio treba doći u poslovnicu SD sa računom i tražiti zamjenu za dualsense 5? Počeo mi ponekad driftat (igrao squadrons u VRu i počnem se vrtit randomly 😃) also ja kupio ps5 iz ekupi, al SD je uvoznik stoga sa reklamacijama se u SD javim zar ne?