Da, u najbližu poslovnicu sa računom.
Problemi s DualSenseom za PS5
Nemojte ga slušati, ne morate u najbližu. Možete u bilo koju.
Prodam ti ja svoj.
- Uređivano
Kupim nov kontroler, odmah iz kutije problem sa audio jackom, za 45 min tražio zamijenu. Nevjerojatno da nisu u stanju napravit kvalitetan jack da slušalice nemaju prazan hod od 2mm kad su skroz uštekane i pritom gube kontakt.
Fino sam se nasmijao imbecilu koji radi u SD jer mi je tvrdio da sam ja to potrgao kad sam mijenjao kontroler dobiven uz konzolu ali su mi na kraju zamijenili. Sad ista stvar na kontroleru iz kutije
- Uređivano
Nisam još igrao, ali kad na novom PS5 kontroleru na lijevom gljivi/analogu pritisnem između dolje-lijevo na određenom stupnju se malo čuje opruga i drugačiji otpor. Iskreno se nadam da će se razraditi, nemam volje reklamirati osim ako baš bude neigrivo. Na PS4 kontroleru sam imao drift na desnoj gljivi i to se dalo tolerirati, ali kao što svi znamo, lijeva gljiva je važnija.
Inače mi se sviđa što je kontroler teži i baš mi dobro leži u rukama.
Edit: Probao sinoć malo igrati, ok je, samo da ne bude gore.
Bok svima!
Imam problem s kontrolerom za PS5, tj drifta mi ulijevo lijevi analog stick (L3). Igrac u NBA igri mi se konstantno ulijevo krece bez da ja stisnem stick, a i menu je nemogu upravljati jer stalno ide ulijevo. Kako imam 2 kontrolera (oba ista bijela), a na racunu koji sam dobio pri kupnji nema serial broja s kontrolera, kako da znam koji kontroler pripada kojem racunu? Cisto da znam kome se zaliti, tj kod koga sam kupio koji kontroler ako su oba ista? Tnx unaprijed, isprike ak je trivijalno pitanje
- Uređivano
bagonwagon u Sancta Domenici mijenjaju DualSense za novi, mislim čak na licu mjesta. Imam 3 DualSense-a i sva tri rade OK zasad no ima dosta problema s njima, pogotovo ako se koriste adaptivni trigeri.
Meni od prvog dana originalni od 5ice neće puniti preko onog punjača. Sve kupljene dodatno puni. Ovoga moram puniti putem konzole.
- Uređivano
Meni je R2 malo olabavio , nepruza otpor kao nekad . Neznam bili reklamira ,mozda mi sad addaptiv trigeri nefunkcjoniraju kako trebaju . Ovo mi je vec 2. dualsens sa problemom , dok sa dualshockom nikad nisam ima problema
Kruže priče da su ti obojani bolji...
Nisu.
Isti model, ZCT1W.
- Uređivano
Ovaj iz SD mi spominje kako kontroleri koji nisu u bundelu sa PSom su kvalitetniji , iako mi to nedrzi bas vodu .Al vidit cemo ocito cu svako 6mj morat minjat bar ih daju dzaba