Prodam ti ja svoj.
Problemi s DualSenseom za PS5
- Uređivano
Kupim nov kontroler, odmah iz kutije problem sa audio jackom, za 45 min tražio zamijenu. Nevjerojatno da nisu u stanju napravit kvalitetan jack da slušalice nemaju prazan hod od 2mm kad su skroz uštekane i pritom gube kontakt.
Fino sam se nasmijao imbecilu koji radi u SD jer mi je tvrdio da sam ja to potrgao kad sam mijenjao kontroler dobiven uz konzolu ali su mi na kraju zamijenili. Sad ista stvar na kontroleru iz kutije
- Uređivano
Nisam još igrao, ali kad na novom PS5 kontroleru na lijevom gljivi/analogu pritisnem između dolje-lijevo na određenom stupnju se malo čuje opruga i drugačiji otpor. Iskreno se nadam da će se razraditi, nemam volje reklamirati osim ako baš bude neigrivo. Na PS4 kontroleru sam imao drift na desnoj gljivi i to se dalo tolerirati, ali kao što svi znamo, lijeva gljiva je važnija.
Inače mi se sviđa što je kontroler teži i baš mi dobro leži u rukama.
Edit: Probao sinoć malo igrati, ok je, samo da ne bude gore.
Bok svima!
Imam problem s kontrolerom za PS5, tj drifta mi ulijevo lijevi analog stick (L3). Igrac u NBA igri mi se konstantno ulijevo krece bez da ja stisnem stick, a i menu je nemogu upravljati jer stalno ide ulijevo. Kako imam 2 kontrolera (oba ista bijela), a na racunu koji sam dobio pri kupnji nema serial broja s kontrolera, kako da znam koji kontroler pripada kojem racunu? Cisto da znam kome se zaliti, tj kod koga sam kupio koji kontroler ako su oba ista? Tnx unaprijed, isprike ak je trivijalno pitanje
- Uređivano
bagonwagon u Sancta Domenici mijenjaju DualSense za novi, mislim čak na licu mjesta. Imam 3 DualSense-a i sva tri rade OK zasad no ima dosta problema s njima, pogotovo ako se koriste adaptivni trigeri.
Meni od prvog dana originalni od 5ice neće puniti preko onog punjača. Sve kupljene dodatno puni. Ovoga moram puniti putem konzole.
- Uređivano
Meni je R2 malo olabavio , nepruza otpor kao nekad . Neznam bili reklamira ,mozda mi sad addaptiv trigeri nefunkcjoniraju kako trebaju . Ovo mi je vec 2. dualsens sa problemom , dok sa dualshockom nikad nisam ima problema
Kruže priče da su ti obojani bolji...
Nisu.
Isti model, ZCT1W.
- Uređivano
Ovaj iz SD mi spominje kako kontroleri koji nisu u bundelu sa PSom su kvalitetniji , iako mi to nedrzi bas vodu .Al vidit cemo ocito cu svako 6mj morat minjat bar ih daju dzaba
escoban Hrabar odgovor
jbt čekaš plejku godinu dana...onda moliš boga da dobiješ tihi hladnjak i da kontroler ne rikne za par dana xD
doctorfreak Kad razmislis ovo sa kontrolerom je dobro , imat ces svako polagodine novi kontroler i jos mores birat boje
- Uređivano
Ja sam također svoj promjenio 23.12.
Noć prije osjetio u F1 da lagano drifta lijevi analog prema desno. To je kontroler koji sam dobio s konzolom tamo u trećem četvrtom mjesecu. Čak nisam toliko ni igrao zbog manjka vremena (možda 200 sati max sveukupno, ako i toliko), ne bacam kontroler nikad i uvijek stoji u ladici kada se ne koristi.
Nije bilo nikakvih problema sa zamjenom.
Tih problema s driftom se sjećam još od PS One, kasnije nisu bili toliko izraženi sve do sad očigledno.
Meni se isto to događa s DS5 kontroler ok samo je razlika što je star 4 mjeseca ako se ne varam.
Mazim ga i pazim ali opet uzalud , kvaliteta je
Jel netko imao ovih problema? Popizdio sam
Excommunicado svaki dan...moram rucno paliti PS5....
OverHypedG Sve moguće pokušao i ništa. Ne znam što da radim... Danas radio normalno i nakon što sam instalirao update sve otišlo u kurac.
Excommunicado problem je u PS5. Gubi se...dok ga i restartam ne upali mi se vise...moram ici ga rucno upaliti
OverHypedG Ma ja šta god problem ništa mi ne uspijeva
Desilo mi se to mozda 2x , pusti da stane blinkat spoji ga kablom na PS5 i onda stisni PSbutton
escoban Probat ću pa javim
Pozdrav,
jeli mogu doći u SD sa računom iz drugog dućana gdje je kupljen kontroler zasebno i zamjeniti ?
Sad tek vidjel... Možeš
Meni se sad pojavio drift na dualsensu 5 mjeseci nakon isteka garancije, zna li tko ima li kakva opcija slanja na popravak?
Nakon 1 godine ili 2 godine?
Znam ja to, bez brige.
Brijac
Nakon 1 godine, možda je i počeo driftati dok je bio pod garancijom, ali jedino se baš jako primjeti kad igram Returnal, kojeg sam tek nedavno opet počeo igrati, a recimo u Horizonu da ne znam da ima drift ne bi ga ni primjetio jer se rijetko događa
Svi uređaji u EU trebaju imati dvije godine garancije pa ako želiš da to testiramo javi. Znam sve cake s inspekcijom u vezi toga.
Kvaliteta je.
Nakon DMC5 i sad na Crashu 4 me baš jebe driftanje lijeve gljive. Imao sam to u nekoj mjeri na PS4 ali na triggeru i nije mi toliko smetalo, ali sad je baš izraženo i puno češće se događa nakon otprilike godinu dana od kupnje. Vidjet ću hoću li se i dalje boriti protiv toga ili će ići na reklamaciju.
Uguraju sve moguće nove tehnologije u kontroler i onda se cigane s kvalitetom izrade. GG Sony.