Zero malo čuje opruga i drugačiji otpor

Isti problem imam. Kad ono normalno igram ni ne primjetim, ali kad sporo pomičem gljivu baš osjetim tu nekakvu oprugu.

Brijac Meni je zapravo "popustilo". Valjda se opruga malo razradila s vremenom, ne mogu reći da mi sad smeta.

Skužio sam i da su mi trigger dosta osjetljivi, primjeti se dosta prilikom igranja FFXV, često registrira R2 kad se samo dotakne, dok zapravo želim stisnuti R1.

Brijac problem sa zvukom opruge je bila boljka i na DualShocku 4, sa DualSenseom se samo nastavilo.

Meni od prvog dana originalni od 5ice neće puniti preko onog punjača. Sve kupljene dodatno puni. Ovoga moram puniti putem konzole.

2 mjeseci kasnije

Meni je R2 malo olabavio , nepruza otpor kao nekad . Neznam bili reklamira ,mozda mi sad addaptiv trigeri nefunkcjoniraju kako trebaju . Ovo mi je vec 2. dualsens sa problemom , dok sa dualshockom nikad nisam ima problema

escoban
      Minjaj klasika je to ja san vec na cetvrtom

Evo dobio novi kontroler , cak mi je dao da uzmem crni iako je moj bio bjeli top

Kruže priče da su ti obojani bolji...

Ovaj iz SD mi spominje kako kontroleri koji nisu u bundelu sa PSom su kvalitetniji , iako mi to nedrzi bas vodu .Al vidit cemo ocito cu svako 6mj morat minjat bar ih daju dzaba 😂

escoban Hrabar odgovor 😃

jbt čekaš plejku godinu dana...onda moliš boga da dobiješ tihi hladnjak i da kontroler ne rikne za par dana xD

doctorfreak Kad razmislis ovo sa kontrolerom je dobro , imat ces svako polagodine novi kontroler i jos mores birat boje 🤣

Ja sam također svoj promjenio 23.12.

Noć prije osjetio u F1 da lagano drifta lijevi analog prema desno. To je kontroler koji sam dobio s konzolom tamo u trećem četvrtom mjesecu. Čak nisam toliko ni igrao zbog manjka vremena (možda 200 sati max sveukupno, ako i toliko), ne bacam kontroler nikad i uvijek stoji u ladici kada se ne koristi.

Nije bilo nikakvih problema sa zamjenom.

Tih problema s driftom se sjećam još od PS One, kasnije nisu bili toliko izraženi sve do sad očigledno.

Nexus

Meni se isto to događa s DS5 kontroler ok samo je razlika što je star 4 mjeseca ako se ne varam.
            Mazim ga i pazim ali opet uzalud , kvaliteta je 💩

3 mjeseci kasnije