fensisuperstar jebote, gledam tvoj video i mislim si "too old for this shit"
Al' fino, peglat će sve. Napravit ću ja sigurno jedan D2 prelazak, no jedva čekam četvorku. To je zadnja šansa Blizzardu da naprave nešto pošteno.
Kaiserus kužim te skroz, tako moj buraz jedino igra HoMM IV
Deadwalker jebote, gledam tvoj video i mislim si "too old for this shit"
Ne do bog da ti pokažem Maven, novog endgame bossa koji je dodan u zadnjem patchu. Doslovno imaš memory gameusred fighta. A dok riješavaš memory game od sredine arene se širi AOE koji te 1 shota. Tako da moraš zapamtit kako se koje područje pali i trčati u krug i skakat na trećinu arene dok se po samoj areni širi instakill mehanika a ovisno o tome kako si pozicijonirao kugle tokom borbe imaš EKSTRA shit on the ground po areni. A ključ za startati Maven borbu košta ko svetog petra kajganog
ma u biti gledaj..
Čisto da se razumije meni je fajt trajao par minuta ja bruteforsam faze sa nuke dpsom. A još kad uzmeš u obzir da najbolji carrion golem build ima 5 put više dmga od mojeg. Mislim zlo i naopako.
Deadwalker Joj. Gledam ti avatar i sramota me da sam zaboravio KOTOR, čak i laganu dvojku koja je super radi priče. To jest radi Sitha u igri i proročanstva na samom kraju. Jedinica je šou. Da nije bilo nje nebi bilo ni Mass Effecta, niti Dragon Agea. Diablo 4 će rasturati, a hc razočarani gameri neka igraju path of exile. Ja sam fanboy Diabla i baš me briga.
lomim se dal da uzmem ovo za pc ili za ps5? nekak mi steta igrat diablo na plejki, a opet, pc slabo palim u zadnje vrijeme, a malo ga i vrijeme pregazilo :/
@fensisuperstar
Samo čekam prve recenzije i day one potvrdu da nisu zajebali kao s WCIII. Ako svi kriteriji budu zadovoljeni, uzima se bez razmišljanja! Više se veselim (i nadam da će ispasti odlično) D2 Resurrected nego D4!!