Nightyx lomim se dal da uzmem ovo za pc ili za ps5? nekak mi steta igrat diablo na plejki, a opet, pc slabo palim u zadnje vrijeme, a malo ga i vrijeme pregazilo :/
herc @fensisuperstar Samo čekam prve recenzije i day one potvrdu da nisu zajebali kao s WCIII. Ako svi kriteriji budu zadovoljeni, uzima se bez razmišljanja! Više se veselim (i nadam da će ispasti odlično) D2 Resurrected nego D4!!
maverick fensisuperstar vjeruj mi da sam to samo zbog tebe napisao. cekao sam tvoju reakciju ko ozebo sunce javi se kad dodje diablo 4 da igramo dobru igricu. do tada postim.
maverick fensisuperstar volim woodia vise nego kruva jesti, a sad se naljutio na mene jbg. ovo sa lol je cak dobra fora. svjedno moj poziv stoji pa ti odbij ak se usudis!
Nightyx StarFox_N to i ja kontam, nadam se da nece biti prezahtjevno graficki, komp mi je prapovijest (fx8series, gtx 1060 3gb), malo bi mi bilo neugodno reci da igram diablo na ps5
weky Igramo Betu danas? Za PC i konzole počinje u 19 po našem vremenu. Baš se veselim. Ne treba preorder, otvoreno je za sve igrače. Oni koji se odluče za konzole, pazite da za PS5 skinete next-gen verziju. Pišemo dojmove večeras.